Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grethaa

Mozecie polecic dobrego kamerzyste z Grojca?

Polecane posty

Gość Grethaa

Szukam profesjonalnego kamerzysty na wesele, ktory nagralby moja ceremonie slubu oraz samo przyjecie weselne . Mozecie kogos polecic?

Gość gość
ja mogę z czystym sumieniem polecić pana Jacka, który zajmuje się videofilmowaniem na terenie Grójca i Warszawy. nagrywał nam materiał z uroczystości zaślubin profesjonalnym sprzętem i jestem bardzo zadowolona. szczegóły oferty znajdziesz na jego stronie: http://filmland.com.pl

Gość gość
Wejdź sobie na www.szykujemyslub.pl tam są filmiki kamerzystów i portfolio fotografów może się zainspirujesz, albo któryś zwróci szczególnie Twoją uwagę :-) tam jest podział na województwa to sobie zobacz, polecam :-)

Gość Kamelia888
Jeśli szukasz też fotografa, to warto zajrzeć do Studia MTJ. Mają tam bardzo fajną ofertę zdjęć ślubnych i nie tylko. Można sobie wynająć dodatkowo fotobudkę, w której goście sami cykają sobie fotki. Na moim weselu zabawa była najlepsza właśnie przy fotobudce:)

Gość 3dYta
To ja cos skrobne w tym temacie. Ja korzystalam z uslug firmy, co prawda nie z Grojca, a z Radomia, o nazwie FILMATO i jestem bardzo zadowolona. Maja krany, specjalne kamery, lustrzanki i realizuja naprawde swietny material. Pamiatka na cale zycie.

Gość luca185
Ja polecam jak najbardziej kamerzystę, który działa na terenie całej Polski. Studio Charles https://vimeo.com/charlesstudio , ma wiele ciekawych propozycji co do kamerowania ślubów. Profesjonalny sprzęt jakość 4k Ultra HD i bogata oferta z wieloletnim doświadczeniem.