Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie błagam was... Są jakieś sposoby żeby zarobić w necie?

Polecane posty

Gość gość

Ale żeby nie okazało się to ściemą? Bo niestety ciągle trafiam na jakieś oszustwa. Z drugiej strony często czytam, że ktoś tam i tam zarabia w necie np. na reklamach czy klikając codziennie w coś tam. No to jak? Da się w ogóle zarobić w necie (pomijając oczywiście popularne blogi czy filmiki na yt) czy to kompletna ściema?

Gość gość
a nie lepiej zostać prostytutką ? kilka minut seksu i masz 100-200 zł

Gość hhoppla
MOZE ZAloz bloga ;d

Gość gość
też mnie to właśnie ciekawi

Gość gość
z tym klikaniem to często ludzi w uja robią :O ale to niesprawiedliwe, powinny być jakieś kary za takie naciąganie

kiedyś ze 3 lata temu klikałam w jakieś tam linki, ale to są marne grosze, szkoda czasu.....

Zostań blogerem :D Zarabiaj za pomocą subskrypcji na youtube i innych tego typu portalach :) Od każdej subskrypcji jest ileś tam groszy :D Mało to jest ludzi, którzy zbijają kasę na tym, że nagrywają różne filmiki i wrzucają je do neta? To samo blogerki modowe - wielkie gwiazdy, haha :D

Gość gość
Napewno na su mozna zarobic i przelewaja kase juz na drugi dzien

Gość carlos90
Może np: tworzyć projekty ;). Ja tak trochę zarobiłem. Na platformie 3D DESINGERS możesz dodawać swoje projekty do wydruku na drukarce 3D, ponieważ jest to platforma typu B2B możesz na tych projektach zarobić po przez dodanie ich a potem sprzedaż. Mają palete CMYK oraz inne kolory dzięki czemu można popuścić wodzę fantazji . Do produkcji przedmiotów używają żywicy więc nikt narzekać na jakość nie będzie ;).