Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znacie jakies dziewczyny o imieniu Katarzyna? Lubicie je?

Polecane posty

Gość gość

Ja niestety mam tak na imie, i otwarcie go nie lubie. Teraz wyjechalam do us i sie juz od niego odzwyczailam, bo oczywiscie uzywam innego ale mimo wszystko. Nigdy nie podobalo mi sie jego brzmienie. ja osobiscie znalam cala mase dziewczyn i kobiet o tym imieniu, blizej znam 4. Trzech z nich nie lubie. Jedna ukradla mi chlopaka, druga chodzila z moim bratem. Obie byly ponoc "madre i inteligentne", calkiem ladne, etc. ale moim zdaniem byly kompletnymi wariatkami. Moze i teraz to sie uwaza za cos pozytywnego i rozrywkowego, no ale k***a mac, strzelaly takie durne i idiotyczne teksty ze masakra. Pewnie ja jestem nudziara, ale serio nie wiem jak to moze kogos smieszyc :) mialy fejsa pelnego z selfies z glupimi minami, etc. a najlepsze, ze obie nie dosc ze Wszystkie mialysmy to samo imie, to jeszcze wygladalysmy niemal identycznie(jak ta jedna "kolegowala" sie z moim chlopakiem i raz wyszlismy razem na miasto jak przyjechala, to bylo mi wstyd, bo to byl moj klon... Z tym ze fajniejszy). Jedynie kuzynka o tym imieniu to fajna i normalna dziewczyna calkiem. Choc to nie zmienia faktu ze zle mi sie to imie kojarzy. A wy co o nim myslicie? Pytam z ciekawosci, bo ja go bardzo nie lubie i nie ukrywam. I sorry za brak ogonkow, i to ze sie rozpisalam...

Gość gość
nie nie i na kolejne pytania też nie

Gość gość
Jednajest fajną koleżanką a druga wredna suka

Gość gość
Naprawdę myslisz, ze imie determinuje osobowość? Znam tylko jedną Kaskę- autorkę tego topiku- uważam, że jest bezdennie głupia i jej nie lubie.

Gość gość
Noo super, spytalam sie a tu takie odpowiedzi :) i wlasnie dlatego ludZie sa jednak p**********i

Gość gość
Moja kuzynka ma tak na imię :) spotkałyśmy się kilka lat temu i to na prawdę jest świetna dziewczyna, wesoła, szalona :)

Gość gość
gadasz jak nastolatka

Gość gość
Normalne imię. Nawet ładne. Ale jest to chyba jedno z najbardziej neutralnych,oklepanych imion,w moim pokoleniu co druga dziewczyna to Kaśka. Nie zlicze ile ich znam,na pewno o kimś zapomnę. Trudno je wszystkie porównywać..są rózne. W większości jednak miłe. Ale imie dobrze mi sie kojarzy,moja najbliższa koleżanka ma tak na imię ;)

Gość gość
Wszystkie jakie znam to puste debilki.

Gość gość
Bez urazy oczywiście.

Gość gość
katarzyna caryca ta to była ostra :D