Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 18 lat i nigdy się nie całowałam

Polecane posty

Gość gość

ZgłośMam 18 lat i nigdy się nie całowałam.Moje znajome mają któryś związek za sobą, niektóre mają nawet gówniarze, ale ja nie chcę, więc spoko. Chcę go. Tego jedynego, prawdziwego związku. Żeby mnie przytulił, żebym ja go przytuliła. Powiązanie dusz. Prawdziwe powiązanie dusz. Czemu ja to piszę tutaj, aż tak przegrywam. Wszyscy pomyślą, że to troll, ale naprawdę tak jest. Nigdy się nie przytulałam z chłopakiem. Przegrywam strasznie. Nikt nigdy nawet mnie nie przytulał. Może to dlatego, że mam paskudny ryj, albo wierzę w jedyną, prawdziwą miłość. I jestem zimna, tak im się wydaje. Przegrałam. Może pojadę na Woodstock i coś wygram, ale co? Tam jest brudno, brzydko i są ludzie. Dużo ludzi. Wrzeszczących, głośnych, brudnych, pijanych. W szatańskich arafatkach i sandałach. A ja takich nie cierpię. Ale ja jestem głupia. Jak popełnię samobójstwo, to pójdę do nieba dla muzułmanów. Super. Chociaż nie, nie jestem kozą. Ale po coś wymyślili burki, no nie?

Gość gość
chodź do mnie :classic_cool:

Gość gość
18 lat to ty młoda jesteś jeszcze możesz poczekać

Gość gość
dziewica? prowo jak nic :D

Gość gość
spoko znam ten ból

Gość gość
Ja 24. Niestety dawniej miałem paskudny ryj. Jak widzę, jak gówniarze mają związki, to mnie roznosi normalnie.

Gość gość
No ja mam 30 i też się nie calowalam :) aaaaa i jestem mężatką i mam dziecko. I uprawiam seks oralny :) biedny ten mój mąż, ale cóż zrobić) nie przemoge się. Nawet w łóżku jak mi język do gęby pcha też nie ma szans.

Gość gość
Skąd jesteś?