Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Medjugorje..kto był?

Polecane posty

Gość gość

Opiszcie Wasze wspomnienia i uczucia związane z tym magicznym miejscem

Gość gość
Kościół nie uznał objawień.

Gość gość
Byłam osiem lat temu.Miejsce skłaniające do zastanowienia się nad sobą i swoim życiem,nad wojnami,cierpieniem ludzi.Smutno mi było.Mijaliśmy po drodze domy ze śladami po ku!ach,opuszczone i straszne.

Nic specjalnego, spodziewałam się jakiegoś pięknego starego kościoła, stoi taki klocek jakich w Polsce na pęczki, krzyż interesujący, droga krzyżowa taka sobie, widok z góry bardzo ładny. Ale byłam w dziesiątkach bardziej magicznych miejsc niż to.

Gość gość
Wiem że Kościół nie uznał objawień ale czy ma to wielkie znaczenie? On jest zawsze sceptycznie nastawiony do wszystkiego, liczy się świadectwo ludzi. Brzydki mały kościół? Przecież to nie żaden religijny kurort, ludzie tam jadą z duchowej przyczyny a nie podziwiać piękno..

Gość gość
No to co chrzanisz o jakiejś magiczności. Może magię miałaś na myśli? A może to zwykły przekręt. Dejta spokój już z tymi gusłami.

Gość gość
Magię dostrzegają prawdziwi chrześcijanie, widocznie ty do nich nie należysz, skoro tak się ładnie wysławiasz.. ot tak wycieczkę se zrobiłaś..

Przecież to nie żaden religijny kurort, ludzie tam jadą z duchowej przyczyny a nie podziwiać piękno.. x jedno drugiemu nie wadzi. Jak się wchodzi do Notre Dame to czuć zapach wieczności. Nawet dla kogoś, kto nie jest wierzący to jest duże przeżycie. A takie Medjugorje? Nic ciekawego.

Gość gość
A może tym razem odezwie się ktoś kto był zachwycony tym miejscem, same negatywne opinie?