Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak myslicie?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny mam takie pytanko do was. Czy jesli zaczne olewac faceta to czy jemu wlaczy sie czerwona lampka?? Znam go kilka miesiecy. Nie mozemy byc razem (niewazne z jakiego powodu) ale cos nas do siebie ciagnie. Jest starszy o 10 lat. Ma dobra prace jest dosyc przystojny. Mieszka w innym miescie. Na pkczatku znajomosc***isalismy ze soba po pare razy dziennie. Chyba przez 4-5 miesiecy. Znamy sie juz 10. Odzhwamy sie do siebie coraz rzadziej. Myslalam ze tk normalne ze po jakims czasie tak sie ztanje ale jest mi przykro.:( to ja zazwyczaj podejmuje rozmowe. On tylko odpisuje. Jeztem w nim zzakochana i trudno mi racjonalnkie myslec. Chcialam w nim wzbudzic za drosc i powiedzialam ze ide zie spotkac z pewnym chlopakiem. On mi potem pisal ze go olalam itd bylo to pare dni temu i wlasnie od tego incydendtu sie zmienil...juz tak czesto nie pisze nie uzywa czulych slowek.Mowil mi kiedys ze ma do mnie slabosc ze nie potrafi zerwac ze mna znajomosci. Nie sypiamy ze soba praktycznie wogole. Wiec nie o seks tu chodzi. Dziewczyny moje pytanie jest takie:czy jesli ja zaczns uciekac i tez nie bede 1 pisac do niego to czy jest szansa ze om sie obudzi i zobaczy ze kroliczek ucieka?

Gość gość
No tyle sie napisalam.. Pomoz ktos :(