Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 30 lat i nadal nie wiem czzy ja w ogóle jestem hetero

Polecane posty

Gość gość

jestem kobietą, długo nie interesowałam sie zwiazkami, kiedy koleżanki na studiach "szukały męża" ja się dziwiłam temu, nie ubierałąm sie kobieco bo po pierwsze nie czułam sie na to dość ładna a po drugie nie chciałam uwagi obcych facetów, apotkała mnie kiedyś absurdalna sytuacja, że najprzystojniejszy facet na studiach sie mną zainteresował, a kiedy ja to zauważyłam to UWAGA zaczęłam się mniej malować, związałam włosy w smętną kitkę (a taka fryzura kompletnei mi nie pasuje) czyli jednym słowem robiłam wszystko bym przestała mu sie podobać i by dał mi spokój ;) a był naprawdę bardzo przystojny. potem spotkałam fajnego inteligentnego starszego o 5 lat, polubiłam go, nawet jakby się platonicznie zakochałam, ale kiedy próbował się do mnie zblizyć to jakoś nie mogłam, nie chciałam, od tego momentu nasza relacja stała się bardziej kolezańska, no bo ja po prostu nie byłam w stanie pójść z nim do łózka....nie jestem aseksualna bo jakieś tam potrzeby czasem odczuwam, ale jakoś ich nie realizuję. Z kobietą nie mogłabym być. Nie woybrażam sobie, w kobiecie nigdy zakcohana nie byłam.

Gość gość
co o tym myslicie?

Gość gość
Wiesz co bez kitu....znamy to z 50 twarzy G. To ty zawsze nie chciałaś, tobą interesował się najfajniejszy facet na uczelni, to ty zdecydowałas ze nie....atak naprawdę to jest poważny problem osobowosci owy, może jesteś bi może hetero fakt ze jesteś sama. Nie martw się po 30 każdy facet zacznie łazić za młodszymi juz tego problemu nie będziesz miała. ...

Gość gość
a na czym polega ten problem osobowościowy?

Gość gość
Mam tak samo jak Ty - mam 21 lat.

Gość gość
moge dodać, że od zawsze towarzyszy mi poczucie bycia brzydką, choć mam momenty optymizmu, mam dziwną urodę, przez jednych jestem uznana za ewidentnie brzydką a inny patrzą sie na mnie jak zahipnotyzowani, czesto marzyłam by zamienic sie z kimś innym na wygląd, marzyłam też o przeciętności, o zwykłym, normlanym wyglądzie

Gość gość
Nie jestem psychologiem.... sądzę że nie ok jest jeśli w wieku 30 lat nie wiesz cie kręci, jeśli dziewczyny to ok, ale byś to wiedziała i do tego dążyli, jeśli jakiś opór nie pozwala ci być z facetem ale masz ochotę na sex to chyba bym się nie zamieniła bo ile to potrwa? Poza tym dużo piszesz osobie jakbyś liczyła ze kogoś bez zdjęcia to interesuje, a ja wyglądam jak sowa i mam futro, myślisz ze ktoś to będzie rozkminy al. ...jeśli jesteś nieśmiała i to utrudnia ci życie to jest problem, a jeśli nie jest to dla ciebie problem to tym lepiej, kup coś w sex shop ie i będzie ok a czas pokaże, może nie spotkałeś tego jedynego