Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

UWAGA , ZAGINĄŁ MI KOT ,POMOCY

Polecane posty

Gość gość

Witam, chciałabym bardzo prosić państwa o zamieszczenie mojego ogłoszenia o zaginionym kocie. W załączniku plakat. Z góry bardzo dziękuje i pozdrawiam. Uwaga! - zaginął kotek - Duża nagroda! Znikną 18.07 (sobota) w Osrodku Wypoczynkowym RAJSKIE Nafta - Gaz w Bieszczadach. Wabi się Klakier, jest burym, 1,5 rocznym kotkiem. Powinien mieć na sobie bordową obróżkę a adresownikiem (w krztałcie głowy kota) i dzwoneczkiem. Jest bardzo kochany i każdy dzień bez niego to męka! Jesli go widziałe - prosze zadzwoń! CZEKA NAGRODA! 500 zl nr. tel: 790811000 lub 604550641 Prosze - udostępniajcie plakat na swoich stronach - jeśli ktoś go wywiózł (a jest to mozliwe) - to mogą być ludzie z całej Polski!... a zwłaszcza okolice Rzeszowa, Bytomia, Radomia, Kielc, Dębna, Piotr. Tryb., Mielec, Wroclawia, Zręcina, Dukli, Sczecina, Łańcuta... Im większy zakres waszej pomocy - tym większa szansa że ZŁODZIEJ mojego kota się odonajdzie.. Jeśli nie TY to może ktoś z Twoich znajomych napotka Klakiera na swojej drodze i skojarzy z plakatem... PROSZE POMÓŻ NAM GO ODNALEŻĆ!

Gość gość
Może mi ktoś podpowie jak zamieścić zdjęcie kotka?...