Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

która dziewczyna lepsza?

Polecane posty

Gość gość

1. Polka, blondyna, szczupła, 22 lata, leniwa, ironiczna, wiecznie niedostępna, niezainteresowana, niezbyt zdolna, ładna, ale bez wykształcenia, bezrobotna, będąca ze mną z "braku laku" Grzeczna, ale nie wykazująca żadnej inicjatywy, miała wielu partnerów, bez nałogów, bezdzietna. 2. Filipinka, skośnooka, włosy ciemne, 22 lata, szczupła, pracowita, pracująca, bez wykształcenia, wykazująca non stop inicjatywę jakbym był jej całym światem, zazdrosna, miła, ale czasami irytująca, mówi tylko po angielsku, miała jednego partnera, bezdzietna. Co sądzicie? Męczyć się z polką czy ściągnąć filipinkę?

Gość gość
Lepsza ta którą pokochasz i która pokocha ciebie, dla mnie ani jedna, ani druga. Jedna leniwa i puszczalska, a druga zaborcza i zazdrosna.

Gość gość
A nie lepiej znaleźć ta naprawdę dobrą.? Jeslinmasz się męczyć to zupełnie zły pomysł.;) by czarnulka.

Gość gość
Ta pierwsza się do niczego nie nadaje a filippinka chce żebys zalatwil jej prawo pobytu w UE. A pózniej cała rodzina zjedzie ci na glowe.

Gość gość
Jest z dobrego domu (wyższa klasa średnia) nie z jakiejś biedoty, wszyscy z jej rodziny mają pracę, a rodzice nie wyciągają rękę po kasę jak to w przypadku wielu innych pinoyek jakie zaznajomiłem przez neta. Twierdzi, że może do mnie przylecieć jeśli ją zaproszę. Weźmie urlop i przyleci (jest urzędniczką) Na razie wymigałem się, mówiąc, że mam dużo pracy. Trochę się jej boję bo wygląda na drapieżną azjatkę. Ma trzech braci i wszyscy służą w armii. Dwóch jako żołnierze, a trzeci jest pilotem. Nie mam powodów, żeby jej nie wierzyć. Nawet chciałbym żeby mnie okłamała, bo dzięki temu mógłbym szybko zakończyć znajomość. Kobiety, które wykazują inicjatywę niezbyt mnie pociągają.

Gość gość
brałbym polkę bo to jednak bardziej przewidywalny przeciwnik

Gość gość
haha, a weź Filipinkę, niech Cię oskubie potem i pójdziesz z torbami :P