Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co on wyprawia?

Polecane posty

Gość gość

Czesc, mam 26 lat, ostatnio rozstalam sie z facetem ( 31 l), kompletnie sie nie dogadywalismy, zawsze bylo sztywno i oficjalnie zero ekpresji z jego strony choc on pierwszy mowil mi ze mnie kocha, zapoznawal mnie z wszytskimi jego kolezankami i kolegami bedac dumny z tego ze mnie ma. Ostatnio byla sytuacja kiedy chcialam sie z nim powyglupiac i zaczelam go draznic lekko a on mnie bardzo mocno scisnal i nie chcial puscic i w ogole... na drugi dzien zerwalam z nim bo zaczelam sie go bac ale przymyslalm to i mowie ze mozemy sprobowac jeszcze dalej.. on potrzebowal kilku dni zeby to przemyslec bo zerwalam z nim ' bez powodu ' i on jest urazony no i w koncu chcial ze mna byc dalej ale byl jeszcze bardziej oziebly spotkalismy sie pare dni pozniej i on powiedzial ze bardzo mnie kocha i choc nie widac to bardzo to przezywa ale dla mnie lepiej jak bede bez niego bo on mnie zrani/ rani. Rozumiecie cos z tego?? p.s jest dosc specyficznym czlowiekiem( pedant do potegi - ntej, i jak wspomnialam mega sztywniak..)

Gość gość
:(

Gość gość
nikt nie odpowie jeszcze?

Gość m ądralIa
pewnie będziesz to bagatelizować, ale kochający facet i NORMALNY empatyczny nie ściska kobiety boleśnie bez powodu (ani nawet jak na powód).

Gość gość
to bylo 4 miesiace a ja juz cos poczulam i co teraz :( wrozka mi powiedziala ze nic z tego nie bedzie ...

Gość gość
nic z tego nie będzie, nie łódź się bo będziesz żałować tej decyzji. tacy ludzie po ślubie nie zmieniają się na lepszych, tylko na gorszych. jak teraz potrafi stosować drobną przemoc to potem stałabyś się jak ścierka dla niego! uważaj z takimi