Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chcę zostać volgerką na you tube pomysły

Polecane posty

Gość gość

Hej, już od dłuższego czasu myślę o zostaniu vlogerką na yt, chciałabym jednak, żeby nie był to kolejny kanał urodowy, mimo to że posiadam doświadczenie w dziedzinie wizażu, bardziej ciekawią mnie tematy lifestyl-owe, polityczne, ale pół żartem, pół serio. Zauważyłam, że bardzo mało mamy w PL vlogów tworzonych przez dziewczyny, warto to zmienić. Dajcie znać jaka tematyka Was interesuje, czy uważacie, że to dobry pomysł, żeby jako dziewczyna podejmować się innych tematów niż make-up itp. na yt?

Gość gość
vlog jak sama nazwa wskazuje to videoblog, a blog to weblog, czyli dziennik sieciowy. innymi słowy przedstawiasz swoje życie w formie materiałów video, a żeby było ciekawiej, to sobie to życie urozmaicasz. nie można dać pomysłu na vloga, bo vlog jest niejako o tobie. może też być o postaci, którą kierujesz albo uwypuklać twoje ja. samo sedno to jednak ty, twoje życie codzienne i pomysły, które w nie wprowadzasz.

Gość gość
natomiast to, czym chcesz zostać, to youtuberka.

Gość gość
obejrzyj sobie banshee, lisie piekło, red lipstick monster. może wpadniesz na jakieś pomysły.

Gość gość
tu masz rację:) ale każdy z nas ma swoje ulubione kanały na yt, ciekawi mnie co wy lubicie, co was śmieszy, co wkurza, czy sami próbowaliście swoich sił na yt, ogólnie chcę was wciągnąć w małą dyskusję na temat vlogowania. Ja np. uwielbiam z polskich: niekrytego, absrtach/uje, beczkę, klaudię klarę, z du/py, red lipstick monser i czasami cyber mariana:)

Gość gość
lisie piekło też spoko, szparagi fajne nawet robią filmy

Gość gość
właśnie, że dziewczyn dużo kręci vloga, więcej niż chłopaków, same baby wszystkie jak popadnie nawet jak ma kanał kulinarny to vlogasek musi być :o

Gość gość
ad buster -super, coś ostatnio tylko nie za często nagrywa

Gość gość
ad buster super!