Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

nic

Polecane posty

Gość gość
To jakiś chyba kurwa niespelniony ten sportowiec jesteś hahha ja pierdole typ ma 35 lat trzymajcie mnie bo mu zajebie zaraz

Gość gość
To jakiś chyba k***a niespelniony ten sportowiec jesteś hahha ja p*****le typ ma 35 lat trzymajcie mnie bo mu zaj***e zaraz

Gość gość
To jakiś chyba k****a niespelniony ten sportowiec jesteś hahha ja pier/ole typ ma 35 lat i spina do jakieś d**y która jeszcze z tego co widzę nie znizyla się do waszego poziomu, trzymajcie mnie bo mu zaje/ie zaraz wiesniakowi

Gość gość
To jakiś niespelniony jesteś ten sportowiec śmieciu j****y

Gość gość
infernalka z gościa pisze :D :) A to zaraz sobie jako tapetę ustawię :: his infernal majesty dziś dobra wygrałeś zadowolony? triumfuj

Gość Cotywieszosporcieprawiku
Jaka infernalka, trudno się powstrzymać od czytania takich śmieci jak wy gowniarzu razem z tym drugim przyglupem z Katowic co biega 30 metrów tygodniowo i sportowiec, powiem Ci tak jakbyś był sportowcem to nawet byś nie miał czasu kolacji zjeść a co dopiero tu pisać więc nie dosladzaj sobie, jesteś zwykłym j*****m sezonowcem co biega ze smartfonem i nalicza kilometry jadąc autobusem

Gość gość
pisała na 100% infernalka, moja ulubienica. Zaloguj się kochanie i napisz mi czy wyspałaś się dzisiaj... K-ce