Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

nic

Polecane posty

Gość gość
Kobieta nie musi być święta byleby miała zasady choćby katolskie. Kobiety bez żadnych zasad są najgorsze.Niech się modli c***j wam do tego.

Gość gość
I mam nadzieję, że ci sie przyśni mój żylasty zaganiacz którego chciałaś mi wczoraj obciąć brzytwą i będzie ten sen inspiracją dla ciebie, aby zmienić twoje niegodne postępowanie. K-ce

dobra ja daje spokój nie będę gadać z nieudacznikiem do tego starym prawikiem bez sensu on niech sb jęczy dalej dziadek ja odpuszczam i pomodle się za niego o Boże Miłosierdzie...

Gość gość
Katowice wygrały Do jutra

w sprawie katowic juz poszedl wniosek do kafe o zabezpieczenie ip sprawdz regulamin koles. moge na maila wyslac ci zwrotke potwierdzenia z prk...

Gość gość
Obiecujesz że się za mnie jutro pomodlisz ?? Odmów za mnie zdrowaśkę pls :) K-ce

Gość gość
ty zber pajacu zmilcz i moprda w kubeł.

szukaj blondyna fiku :) a ty mowisz ze razem nie razem, a ja ja od wczoraj znam, do tego zgubilem w nocy jej numer, a dzis przypadkiem spotkalem :D przeznaczenie :D hehe

ja też to zgłoszę bo dajcie spokój żeby dzieci mieszać w takie sprawy?! i tak dużo przeszły, mogą tylko na mnie polegać a tu taki świr je obraża. Też nie daruje. Swoje dzieci obronie jak lwica przed pedofilem ze śląska.

Gość gość
wygrały i idź spać z tą myślą :) sweet dreams rozpłodowa dz*wko K-ce

Gość gość
Autorko, ależ Ty jesteś wulgarna. Ja to się ma do tego, co masz w stopce?! Wstyd! Kobieta z klasą i do tego katoliczka nigdy nie zniżyłaby się do takich obleśnych tekstów, nawet do hejtujących ją osób.

tez uwazam ze i ona moglaby sie zamknac bo tylko podsyca, ale jej przemowic do rozumu to nie wiem, przez internet sie nie da a w realu to tak jak mowila, bedzie stac i sluchac a czlowiekowi rece opadaja... :o

Gość gość
sama zaczęłaś to i się nie dziw że ktoś ci się w końcu postawił. A sąd wymierzy sprawiedliwy wyrok za twoje wpisy, w razie gdy by co, możesz być pewna tego. K-ce

spoko możemy iść nawet do sądu. ja przeproszę za swoje zachowanie po spozyciu alkoholu a ty co masz na swoje usprawiedliwienie? bo jej nie lubię to jest argument??

Gość gość
jak za nic ? przedchwilą nazwałaś mnie pedofilem i sto razy dzisiaj podobnie. Tego pedofila nie daruje i za to będziesz miała problemy K-ce

wszyscy teraz chcą seksownych lasek jak z tv do tego ze szpanerskim hobby, prosta kobieta to jak przezroczysta

Gość gość
ja też stanę po twojej stronie, to lepsze niż sąd :classic_cool:

Gość gość
spokojnie posty są skopiowane. A o o pismo sie nie martwcie W ogóle to pięknie z pijaczką mam do czynienia, ładnie, ladnie... Teraz wiem, czemu jesteś sama. K-ce

Gość gość
Wypity alkohol to jest okoliczność obciążająca... Dama nigdy nie da się sprowokować i nie będzie używała takich ohydnych sformułowań.