Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

nic

Polecane posty

Gość gość
dziewczynko poziom jaki sobą reprezentujesz jest żałosny i na prawdę jest mi żal ciebie. K-ce

dobra, to ja ci znajde takie bikini zeby facetom ciekla slina, a ty mi znajdziesz taka kurtke zeby dziewczyny no sam nie wiem... :D

Gość gość
Dać to ci mogę do buzi, ale z resztą nie bo nie jesteś w moim typie masz za grube łydki. A na niespodziankę musisz zaczekać do jutra. K-ce

Gość gość
A ty znowu o tych kompleksach, tylko ją się pytam jakie kompleksy bo na pewno nie wyglądowe?Ok , nie jesteś anorektyczką ale to dobrze bo jak kobieta jest zbyt chuda to niezdrowe to wygląda. W każdym razie jesteś szczupła i na zdjęciach wyglądasz na wyższą niż jesteś, właśnie przez szczupłość.zNarzekałaś na łydki, a wyglądają normalnie. Potrzebujesz faceta w Realu, który cię będzie adorował ale tak ostro. Wtedy przestanie są myśleć o bzdetach:)

tak sobie mysle fiku ze zamiast do filcharmonii mozesz po prostu wyjsc na miasto :P to w nawiazaniu do naszej ostatniej dyskusji :)

Gość gość
ona powinna chodzić w worku po ziemniakach, gdzie tam bikini do niej

przecie to rzut kamieniem od twojego domu :D specjalnie zrobilem fote zeby udowodnic jak duzo ludzi jest ktorych mozesz spotkac przy byle wyjsciu :P:)

Gość gość
plaża to jest nad morzem, a ty pójdziesz nad sadzawkę, tam gdzie twoje miejsce :) Masz rację idź jutro do pracy zarób te parę groszy i przeznacz je na te twoje zabiedzone dzieciaki. K-ce

idę spać, jutro pewnie nie będzie tu tego tematu bo ślązak zaczyna się wstydzić że taki stary a gliny go odwiedzą za takie hejtowanie... aj nie ładnie, nie ładnie....

Gość gość
Infernal, a ty znowu swoje. Gdyby każda miała się tak surowo oceniać jak ty to zawsze by coś znalazła!A małpiszon to niech pokaże swój brzuch a nie obraża innych

nie przy byle wyjciu, jak napisałam mam daleko, nie będe bez celu sama włóczyć sie po mieście. Co to za koncert?

Gość gość
cześć smyki:D

Gość gość
w sumie to ci się nie dziwię, że jesteś królową kafe. Samotna rozwódka, bieda, aż piszczy na wszystko pewnie brakuje. Dzieci mają niedostatki i nie pisze, że nie mają, bo ty na pewno nie zapewniasz im dobrobytu, więc siedzisz tutaj i odreagowujesz napięcie związane z twoim parszywym żywotem. Przegraniec i tyle K-ce

Gość gość
jak to masz dość ?? Przecież podobno wygrałaś :) K-ce

Gość gość
nie mogę skasować bo nie mam takiej mocy najdroższa:D

Gość gość
Infernal, widziałem fotki i mi nie wmówisz . Masz ciało nastolatki choć nią nie jesteś,nie wiem ile dokładnie masz lat?Łydki,brzusznek, piersi powiem ci że bym je wszystkie wycałował w ramach terapii odkompleksiającej👄 Nie żebym był jakiś zboczony ale jesteś atrakcyjna i fajna babka i należy ci się.A dla mnie byłaby to prawdziwą rozkosz.mmmm

Gość gość
dlaczego chcesz, aby temat skasować, bo ktoś ci wytknął twoje porażki życiowe i błędy jakie popełniasz w stosunkach między ludzkich ? Podła dziewczynko naucz się szanować ludzi, bo inaczej ludzie nie będą szanowali cb. K-ce