Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśka12

Odblaski na rower

Polecane posty

Gość kaśka12

Gdzie mogę kupić porządne opaski odblaskowe? Oglądałam w decathlonie i go sporcie ale były tragiczne. Albo były w rozmiarze 3 letniego dziecka, albo strasznie tandetne. Szykujemy się na wyprawe rowerową w austriacką część gór no i pewnie nie raz złapie nas mrok, a tylko na oświetleniu rowerowym poloegać to głupota ps: od razu mówie, kamizelki odblaskowe odpadają

Gość brzydzia orange
Ja mam takie cos co sie wkreca do wentylkow i cale kola jakby swieca widac na odleglosc

Gość gość
Opaski tylko odblaskowe są kiepskie, bo w mgle nikt cie nie zobaczy

Gość gość_Haliś
Takie odblaski w każdym sklepie sportowym można kupić, albo w sklepie internetowym. Sama z kolei szukam odpowiedniego roweru dla siebie. Ostatnio trafiłam na artykuł jak nie dać się oszukać podczas zakupu samochodu: http://szybkajazda.pl/lifestyle/article-preview,nieuczciwy_sprzedawca_i_zakup_nowego_roweru_mieszanka_wybuch,17325,1,1,1.html, może też Wam pomoże ;)

Gość gość
dokładnie, tego typu akcesoria rowerowe bez problemu mozna dostać. Przy zakupie moich sprawdził się sklep rowerowy na Tarchominie - http://www.trybik.pl/ i bez problemu wszystko sobie dobrałam - nie tylko odblaski ale i odzież rowerowa i inne gadżety.

Gość gość
kamizelki widać z bardzo daleka,inne odblaski mogą się zlewac np z odblaskiem słupków

euroblask. pl jest producentem elementów odblaskowych takich jak: zawieszki odblaskowe, opaski odblaskowe, naklejki odblaskowe, odblaski rowerowe, kamizelki odblaskowe, a także mobilne miasteczka ruchu drogowego.

Bardzo dobre odblaski na rower i inne elementy odblaskowe kupisz w euroblask.pl/mobilne-miasteczko-ruchu-drogowego/