Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewielka 20

Bardzo i szybko się opadnie mi biust?

Polecane posty

Gość niewielka 20

Mam 20 lat i noszę miseczkę 65C/D czy szybko zacznie mi on zwisac? Jak temu zapobiec?

Gość niewielka 20
Przepraszam powinno być: "czy bardzo i szybko opadnie mi biust?"

wykonuj ćwiczenia biust aby wyćwiczyć mięśnie podtrzymujące biust to długo będziesz się cieszyć jego jędrnością. Pompki są dobre, zresztą w necie różne ćwiczenia znajdziesz

Gość gość
Jak będziesz ślęczeć tyle na kafeterii to w 2020 opadnie do końca

Gość niewielka 20
Teraz mam ładny, jedrny sterczacy biust i choć jest on mały to i tak się boje że mi strasznie obwisnie . Ćwiczenia są dobrym pomysłem, tylko jestem słaba i potrafię zrobić góra 10 prawdziwych pompek. Do tego choć powinnam to rzadko chodzę w staniku, bo jest mi w nim nie wygodnie, zacznę już nosić, ale czy musi być on usztywniany czy może być miękki?

Gość gośćdadadad
rozmiar Twego biustu wcale nie jest mały. zacznij nosic usztywniany biustonosz bo inaczej Twoje cycki zwiędną przez najblizsze kilka lat. mówie serio

Gość gość
mi sie wydaje ze juz ic wisza ... sama tego nie widzisz i tyle. z grawitacja niestety nie wygrasz . takie cyce musz wisiec niestety. po porodzie beda co ranek witac sie z pepkiem ....

Gość gość
takie jak na jpg to max B ... skad znasz wymiar swoich cycek ze staniku z biedrony ... ? czy z rynku. moja była laska kupowała se staniki na bazarze to mowili ze ma C , poszła do sklepu ze stnaikami. była tam baba co sie konkretnie zna to powiedziała jej ze ma E i źle dobrany stanik.

Gość niewielka 20
Gość 01.01, mam takie jak na tym zdj, nie wiszą ani trochę, są ładne i stercza, mój chłopak też tak uważa, a dzieci mieć nie chcemy.

Gość niewielka 20
Sprawdzałam jaki mam rozmiar na kilku kalkulatorach i wszystkie dawały mi ten sam rozmiar A biust biustowi nie jest rrówny, 70D jest o wiele większy niż 65D, a taki 65D jest jak 70B