Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przez zwykłe szpitalne zaniedbanie, straciłem twarz..

Polecane posty

Gość gość

Pewnie kojarzycie moją historię z nosem. Teraz już wiem co się ze mną stało. I tak planuje się zabić, nie wiem czy zwykły list pożegnalny wystarczy żeby policja się tą sprawą zajęła, ale uważam że k***y powinny za to odpowiedzieć. Swoim zaniedbaniem zniszczyli mi życie. Nie umyli dokładnie maski do anastezji i cała ta chemia trucizna, weszła we mnie razem ze środkami do znieczulenia. Po prostu mnie to wyżarło od środka niczym kwas, to cud że żyje tak naprawdę i widzę. Weszło mi to nawet do mózgu.. wszędzie. Myślicie że po mojej śmierci zajmą się ta sprawa?

Gość gość
nie zapomnij oddać organów po śmierci smyku :classic_cool:

Gość gość
przez maskę dostaje się tylko tlen. Leki usypiające dożylnie. Znajdź inną ofiarę niż anestezjologa.

Gość gość
a maski sa jednorazowe, sterylne i się ich nie myje ;D

Gość gość
nie ale może iowsiak sie tym zajmie jak da sie na tym zarobić

Gość kremator
jak masz owsiki w nosie to jesteś skończony. a jak nie to jeszcze pożyjesz

Gość gość
1. Nie prawda. Mój znajomy pracuje w szpitalu i kiedyś ze swoim kolega wzięli takie maski bez rękawiczek skądś tam i się potruli. Lekarz ich op******il że to dotykali i dwa tygodnie przelezeli pod antybiotykiem. 2. Pamiętam jak mi podawali znieczulenie, jest coś takiego jak narkoza wziewna i w ten sposób mi podawali bo nałożeniu maski zacząłem odplywać nikt mi nic nie wstrzykiwał. Poza tym podczas operacji podaje się narkoze kilkukrotnie w zależności od potrzeby. To chujostwo wlazlo mi w krew i rany.

Gość gość
potruli maską??? pieprzysz głupoty i tyle. Po drugie są leki wziewne znieczulające ale tylko OPRÓCZ dożylnego a nie zamiast, więc wstrzykiwać musieli. Gadasz bzdury, nie masz pojęcia o anestezji i tyle Trujące maski w szpitalach co się je myje żeby nie były trujące? Zmień dilera

Gość gość
00:25 Organy pewnie też mam uszkodzone jak to we mnie krązylo i pewnie dalej krąży. Przeprowadza sekcje zwłok to się wyjaśni.

Gość gość
Debilu maski się dezynfekuje po każdym pacjencie w silnym żrącym środku chemicznym. Później się to płucze dokładnie w wodzie destylowanej jeśli się tego nie zrobi albo zrobi niedokladnie kończy się tak. Nieważne tlen czy leki ważne że ta chemia się wchlonela z tego.

Gość gość
zwykłe bzdury gadasz i tyle. Obudź się i tyle

Gość gość
nie płucze się w żadnych środkach bo byłaby to DEZYNFEKCJA, a wszystko co idzie do pacjenta musi być STERYLNE. No ale zapewne różnicy miedzy tymi pojęciami nie znasz więc śpieszę z wyjaśnieniem: maski anestetyczne są STERYLNE, NIEUŻYWANE, NOWE, NIEDEZYNFEKOWANE I NIEPŁUKANE W NICZYM!

Gość gość
PROWOKACJA nie rozmawiajcie z tym chorym psychicznie debilem, naćpał się kretyn czegos i bredzi, kiedys tu pie/rdol/lil o nosie ktory mu rzekomo oszpecili WON do psychiatry poki nie jest za pozno :(

Gość gość
A jebcie się wszyscy tego samego wam życzę jak się zdarzy potrzeba operacji.

Gość gość
do psychiatry powinni trafiać ludzie chorzy a nie popaprani. Szanujcie psychiatrów!

Gość gość
do gościa co zakłada wszędzie te wątki p czytałeś w ogóle cały temat pt '' nieudane operacje nosa '' ? masz tam wiele odpowiedzi !!

Gość gość
3:02 Ja mam problem nie tylko z nosem (z nosem bylo ok do 2 tyg po) ale całą twarzą, oczami, funkcjonowaniem mózgu etc. Innego wytłumaczenia na to nie ma. W jakiś sposób wlazla we mnie ta trucizna. Albo przez maskę albo ta aparature na 100%.

Gość gość
I co zamierzasz z tym zrobic?

Gość gość
Zabić się

Gość gość
:(