Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wkurza was to jak wszyscy wtracaja się w wasze życie

Polecane posty

Gość gość

Bo mnie to juz coraz bardziej denerwuje, jak wszyscy pytają się o to dlaczego nie pobierzemy się z chłopakiem, dlaczego nie mamy dziecka. Mam dopiero 26 lat mieszkamy razem, mamy swój dom. Uważam że dobrze radzimy sobie w życiu a co najważniejsze jesteśmy szczęśliwi. W przeciwieństwie do wielu naszych znajomych. Zastanawiam się dlaczego kolezanka która mieszka niedaleko w tym samym wieku ma trojkę dzieci, pracuje na produkcji a jej mąż na budowie, mieszkają z rodzicami i rodziną siostry są chwaleni że radzą sobie itp. Ostatnio uslyszelismy ze jesteśmy samolubni i nie znamy wartości rodziny, no i jak byc tu miłym dla innych.

Gość gość
Jak byłam mlodsza też się tym przejmowalam.Teraz mam to w d. A jak się spytaja czemu nie macie dzieci to mów że zbieracz na invitro i chętnie przyjmiesz ich pomoc.Albo spytaj czy znają dobrego lekarza od bezpłodności.Albo powiedz wprost,że nie możecie mieć dzieci.Gwarantuje że głupie pytania się skończą. Możesz też z grubej rury wypalic:a co cię to obchodzi przecież to nie twoja sprawa.

Gość gość
Nie, nie słuchaj takich rad. Mów że jeszcze nie chcesz i tyle. :D

Gość gość
Tia.jak powie że jeszcze nie chce to ją będą straszyć że potem będzie za stara.Do d**y taką porada.I i tak się będą wtrącać w jej życie.Tu trzeba krótkiej piłki.

Gość gość
Jakim cudem macie swoj dom? Rodzice dolozyli czy wygranaw lotto.Bo w tym wieku ludzie dopiero na dorobku sa.Wiec?

Gość gość
A czym sie przejmujesz,w koncu zyjesz tak dla siebie a nie dla innych. Co do dziecka to ty pytaj po co im te dzieci juz byly potrzebne skoro nawet dachu nad glowa nie potrafia im zapewnic.

Gość gość
Gosc 9.49. A co za roznica skad maja? Maja i juz.

Gość gość
Właśnie. Maja i tyle. Boze zazdrosc ludzka nie ma granic

Gość gość
Wodocznie maja c*****e zycie skoro chca ustawiac wasze.