Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jomuel

Kreca was puszyste kobiety?

Polecane posty

Jak w temacie. Majac u boku drobna i szczupla kobiete nie myslicie czasami o pannie o pelniejszych ksztaltach?(Nie mam na mysli ekstremalnych rozmiarow)

Gość gość
Nie, wolę szczupłe i drobne.

Gość gość
NIE ZADNE..."puszyste"tylko GRUBE albo jeszcze lepiej GRUBASKI.NIE NIE KRECA nas sadlowatosci w zupelnosci i nie mamy w nich przyjemnosci.Kijem bym nie dotknal.Zamiast robic tu sade,czy jestes akceptowalna-grubasko-wez sie za siebie i stan sie...kobieta.Ja sie brzydze grubaskami.Doslownie.Jak sobie pomysle ze mialbym sie seksic z takim sadlem to zbiera mi sie na wymioty...Sorry ze tak pisze ale pisze jak jest czyli prawde.

Gość gość
puszyste tak, otyłe nie, chyba, że jako perwersja spróbować raz na rok

Gość gość
Ja bym poznał goraca puszysta ktora lubi namietnosci. Jesli jest tutaj jakas fajna napisz prosze kocurek37@interia.eu

Gość gość
grube sadło,grube dupsko,grube giry,gruby cyc,gruba gęba,zapach potu i smrud,i sapanie ,fuj,a ile taka zeżre -wiadro paszy,.Trzeba byc nieźle zakompleksionym facetem-frajerem zeby w sadłowatych gustować.Ale jak fajne laski nie chcą to tylko takie pozostają,taka nie ma wymagań i szybko nogi rozkłada przed każdym,i kogoś to podnieca?:Pbleee:P

Gość gość
popieram. Otyłe lochy są obleśne.

piekne.. po prostu osiagnales szczyt poezji wspolczesnej. kup sobie lalke barbie.. albo nie. lepiej cindy. widzialam w przejsciu podziemnym napis na scianie "barbie to d****** cindy".. o kurcze.. nie. nie cyndy.. widzisz jaka z niej zawistna malpa. oczernia kolezanke mazac po publicznych scianach. z taka moga byc tez klopoty. moze lepiej ktoras z monster high. od razu bedziesz mial ciekawsze sny :) znowu sie zapomnialam... * d/z/i/w/k/a

Gość gość
już wiadomo że niedość że frida jest wyjątkowo tępa to przy tym gruba.

Gość gość
dla tłustych wstrętnych świń, szczupła kobieta to od razu d****** Żałosne. Widać mózg też już otłuszczony

oczywiscie.. wszytko sie zgadza. oprocz tepoty :) tego nie dam sobie wmowic. matematyczna sie przeciez nie liczy, prawda? :O

no wlasnie.. nie ma to jak otluszczenie mozgu. sedecznie wspoczuje. nie wiedzialam, ze objawem jest nie odroznianie lalki od kobiety..

Gość gość
frida daj spokój każdy bywalec wie że Ty i cynik to największe debile na forum żegnamy. Napisz kolejną głupią odpowiedź w innym temacie

Gość gość
frida jako kobieta poczułam się urażona. Jestem szczupła i nie jestem żadną lalką. Po prostu w przeciwieństwie do Ciebie, dbam o siebie.

Gość igość
nie kręcą. Odpychają. Jak kobieta ma duże kształtne udo to dobrze, ale jak jest jędrne od ćwiczenia.

Gość gość
Chetnie poznam puszysta ze slaska najnowszy3131@interia.eu

Gość gość
Duże cycki duża pupa chudy brzuszek

Gość gość
kręcą!jestem puchata,i mam już dość,w jednym sklepie,gdzie po pracy,późnym wieczorem robiłam zakupy,przyczepił się do mnie w tamtym roku kierownik sklepu,cuda wyprawiał,żeby mnie zaczepić ,pogadać,,,:O nawet na początku .było to zabawne,bo miałam "prywatną" obsługę,leciał specjalnie i kasę nową otwierał,by mnie obsłużyć,ale po jakimś czasie to mnie zaczęło wnerwiać,,zmieniłam sklep.. i "fak" powtórka z rozrywki tylko się zjawię na zakupach,od razu z zaplecza wypada ...inny kierownik sklepu i lata jak porąbany za mną:O na szczęście trudno mnie dogonić, panowie,pliss -jak kobieta szuka "wrażeń" to sama daje jakieś sygnały,ale na siłę nie nagabujcie nas bo to żałosne

Gość gość
oni biegają żeby popatrzeć. Rzadko się widzi słonice na wolności a Ty myślisz że za Tobą. Hahaha

Gość gość
latają za Toba , bo myslą , ze jesteś łatwa zdobyczą , bo przecież grubych nikt nie chce i mają nadzieję , ze wykorzystasz kazdą okazję aby ktoś Cie bzyknał :)

Gość gość
dokładnie, a waleń sobie wkręca że jest atrakcyjna. Ja bym takiej kijem nie tknął. Ale faktycznie jak ktoś wygłodniały, tłusta zawsze da d**y bo nikt normalny się nią nie zainteresuje.

Gość gość
nie ma nic gorszego niż tlusta spocona baba. Fuuuuuuuuj

Gość gość
nikogo normalnego nie kręcą takie maciory.

Gość gość
sorry,ale opiniami anonimowych obsranych gaci to ja się sugerować nie będę jestem tak atrakcyjna i seksowna ,że po prostu facetów z portek wydziera ale niech sobie marzą,to jest za darmo a wy tam powyżej,więcej wiary w siebie,może któryś też kiedyś będzie się cieszył takim powodzeniem🖐️

Gość gość
Ja mam szczupłą żonę ale chciałbym zobaczyć jak to jest z puszystą kobietą.

Gość gość
hahaha. A czym się różni opinia gościa od np Kasi lub Tomka? Jak jesteś tłusta, to jesteś obleśna i nic tego nie zmieni. Możesz sobie myśleć jak chcesz :-)

Gość gość
Mi się właśnie takie podobają, ale nie koniecznie z brzuchem jak w ciąży. Kobieta ma mieć ciała, porządną nogę i ...

Gość gość
do baleronu z 8:22 można mieć 1,5 m wzrostu i wmówić sobie że się jest wysokim :-)

Gość gość
zalezy na ile puszysta :) brzuch z sadłem i wałkami odpada , kojarzy mi się ze smrodem potu wywołanych przez ocieranie się fałd . Czasem mijam na mieście grubą i ten odór potu feeee

Gość gość
jak gruba to wiadomo że się poci i śmierdzi. Jak byś taką złapał za c****o, to byś nie wiedział czy podniecona czy spocona :-)