Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego niektóre młode dziewczyny interesują się starymi dziadkami?

Polecane posty

Gość gość
A teraz spotykasz się z 40 latkiem?

Gość gość
Ale jak sobie pomyśle, to najczęściej tacy zbliżający się do 40stki są najbardziej w moim typie. Bo np. 30 latkowie na ten moment są już dla mnie trochę 'za młodzi'.

Gość gość
Nie, teraz nie spotykam się z nikim ;) Chociaż mam zagwozdkę, bo jest mną zainteresowany mój rówieśnik, i on mi się nawet podoba, o dziwo.. ale nie wyobrażam sobie nas w łóżku. Nie wiem, po prostu mnie nie ciągnie, żeby z nim uprawiać seks, mam to z każdym rówieśnikiem

tez lubie dojrzale , soczyste ,smaczne owoce:))Lecz nie jadam nadgryzionych,podgnitych:)Nie smakuja:)

Gość gość
Kazdy na swoj typ i kazdemu co innego sie podoba. Inni mezczyzni lubia mlodsze drudzy starsze i odwrotnie inne kobiety w swoim wieku lub 2,3 lata starszych a inne ob10, 13 lat starszych. Ja osobiscie starszych o 10 lat zazwyczaj tak juz mam i tak mi sie trafiało. I powiem z doswiadczenia ze takie zwiazki sie ukladaja i maja szanse trwac dlugo.

Gość gość
bogaci maja mlode dziewczyny

Gość gość
niektorzy mlodzi lubia starsze

Gość gość
Nigdy nie związałabym się z równolatkiem, mam partnera o 10 lat starszego i jestem bardzo szczęśliwa w związku. Rozumiemy się doskonale, jesteśmy sobie wierni. A poznałam go, jak miałam 12 lat. Najpierw oczywiście żadnego uczucia, nawet buziaka nie było, on był studentem, ja jeszcze dzieckiem, lubiłam go tylko. Gdzieś tak w liceum ta znajomość zaczęła się zacieśniać, a związek zaczął się właściwie od studniówki, na którą nie miałam z kim iść. dziś mam 34 lata, on 44 i chyba wszystkie koleżanki zazdroszczą mi wspaniałego małżeństwa, rodziny i wszystkiego, co razem osiągnęliśmy. Jest super, choć wszyscy krakali, że mogłabym mieć młodszego.

Gość gość
A ja mojego poznałam jak miałam 4 latka a on juz miał 16 był dobrym kolegą mojego starszego brata kochamy sie do dzis ja mam 24la on 40lat ale nie widac tego wieku po nim dba o siebie ma firme po swoim ojcu dobrze nam sie zyje :)

Gość gość
patologia

Gość gość
moja koleżanka mając 18 lat związała się z 47 latkiem. teraz ma 20 lat i jest z nim w drugiej ciąży.

Gość gość
ja tez znam pary z duza roznica wieku

Gość gość
tez mi sie starsi podobali

Gość gość
A ja mam 15 lat i podoba mi aię facet który ma 29 :classic_cool:

Gość PYTANIE DO TYCH OD STARSZYCH
Jak wygląda Wasza relacja z ojcem? tzn czy od dziecka poświęca Wam uwagę, szanuje, chwali, troszczy się o Was? To bardzo istotne.

Gość gość
jak czytam tutaj ze dziewczyny lecą na kasę gdy sa z starszym to odechciewa się poprostu wszystkiego! wy myślicie strasznie stereotypowo... nie każda dziewczyna leci na kasę gdy jest z kimś wpływowym...dajcie spokój! własnie przez takich ludzi nie jestem z kimś kogo kocham...ja mam 22 on 43 jest osobą znaną.. kocha mnie a ja mimo ze też , nie mogę z nim być bo każdy by mówil ze poleciałam na kase..a ja nie chce jego kasy...jak dla mnie byli by lepiej gdyby stracił tą posade i był znów prywatną osobą..bo nie biorę od niego ani grosza, żadnych prezentów ..nic! a i tak wiadomo jakby ludzie zareagowali.jakby się pokazał z młodsza kobietą..głupie opinie by krążyły...nikt by nie uwierzyl ze go kocham...tylko ze zależy mi.na kasie i jego pozycji..strasznie mnie to boli..bo żaden z moich chłopakow nie był bogaty i nigdy na kase nie lecialam a każdego z nich kochalam bardziej niż oni mnie i mnie zostawiali...jak zdobyli...typowe myslenie rówieśników..dlatego nie chce rówieśnika..on jest inny dojrzalszy,ma poukładane w głowie troszczy się, słucha ,rozumie, a tamci tylko impreza, picie, i zmienianie lasek jak rękawiczki choć podobno kochali he ...taa nawet nie wiedzą czym jest miłość...

Gość gość
Do gościa z 04:28 ja mam akurat fatalne relacje z ojcem i gustuję jedynie w starszych mężczyznach. Więc pewnie główną przyczyną tej sytuacji jest fakt że nigdy nie usłyszałam z ust ojca niczego dobrego na swój temat (a jeśli były takie słowa to niestety nie jestem sobie w stanie ich przypomnieć ze względu na to że przeważały jego negatywne opinie i znęcanie się psychiczne nade mną). Jednak wątpię, że to jest powodem u większości kobiet i nie sądzę też abym szukała drugiego tatusia bo pierwszy zawiódł po całości. Jestem po prostu zdania że starsi mężczyźni są bardziej męscy i odpowiedzialniejsi od moich rówieśników którzy wydają mi się często aseksualni bez względu na to jak bardzo przystojni są i ile moich znajomych piszczy na ich widok. Najczęściej podobają mi się tacy 15-20 lat starsi ale zdarzało się też że był to 28 lat starszy, jednak nie byli to starzy dziadkowie od razu piszę że jestem bardzo młoda więc ci mężczyźni jeszcze dość dobrze się trzymają.

Gość gość
co za głupoty

Gość gość
miłośc nie wybiera miłość o wiek nie pyta głuupi autorzyno !!

Gość gość
do 10 lat ok, powyzej ktos ma cos nie tak z deklem pomijam chwilowe zauroczenie starszym typowe i przejsciowe dla 20latki czy relacje dupa-kasa

Gość DO TYCH CO WOLĄ ino STARSZYCH
DO gościa z wczoraj Dziewczyno, myślę, że problemu nie ma wtedy jeśli dziewczyna nie wyklucza absolutnie z góry każdego chłopa w podobnym jej wieku. U Ciebie to jest ewidentne, że nie dopuszczasz myśli, że ktoś z zbliżonym do Twojego wieku (a nawet 10 lat starszy), może nie być niedojrzałym gówniarzem. Tym bardziej, jeśli mówisz że TYLKO tacy 20 lat starsi a nawet więcej Cię kręcą i są dla Ciebie atrakcyjni, męscy. Nie widzisz prawidłowości? v Około 20 lat to akurat różnica pokolenia, więc PODŚWIADOMIE widzisz w nim ojca, od którego chcesz usłyszeć słowa uznania, miłość, szacunek. Nie musisz nawet zdawać sobie z tego sprawy, dzieciństwo jest po prostu bardzo głęboko w każdym człowieku i rzutuje na resztę życia, jeśli się nie jest świadomym tego wpływu. KAŻDA dziewczyna, córeczka NAJPIERW potrzebuje miłości od pierwszego swojego wzoru mężczyzny, a jak dostanie od niego tę miłość, wtedy jest gotowa szukać dla siebie innego partnera na życie -jak równy z równym. Gdy ten brak nie jest przerobiony, uświadomiony, to PODŚWIADOMIE córeczka będzie długie lata próbować sobie zasłużyć na uznanie innych facetów, często właśnie starszych, lub po prostu mądrzejszych od siebie, bardziej doświadczonych, dojrzałych, statecznych. v To przybiera często u kobiety formę ambicji, chęci rozwoju, wiele robi by coś osiągnąć w życiu, by innym nic nie zawdzięczać, by zdobyć szacunek innych, a w domyśle samej siebie (bo tego nie dostała od ojca, a to ojciec nadaje dziecku ważność, tożsamość, poczucie wartości). Nie chodzi o to, że szukasz opiekuna, drugiego tatusia, ani o bycie zależną materialnie. Mam nadzieję, że jest to zrozumiałe co tu napisałam, choć to bardzo długi temat..... Dziadkowie Cię nie interesują, bo od dziadka nie masz takich braków, tylko od ojca (z resztą ojciec jest ważniejszy dla córki od dziadka)

Gość gość
Do gość z 01:46, wykluczam rówieśników bo jak napisałam są dla mnie aseksualni, nie potrafią we mnie wzbudzić pożądania w przeciwieństwie do starszych mężczyzn więc nie będę się zmuszać do seksu z rówieśnikiem bo to na mnie w ogóle nie działa bez względu na to jak dojrzali na swój wiek są. Miłość bez pożądania to jak związek brata z siostrą.

Gość gość
jestes chora

Gość gość
leca tylko na atrakcyjnych.w koncu wiele wokalistow 30+ otrzymuje tysiace listow z wyznaniami od 12-latek, ktore niestety nie maja u nich szans, a za 20 lat powspominaja "jaki ten stary lysy grzyb z brzuszkiem byl przystojny jak byl w moim wieku, chcialam isc za nim na koniec swiata......

Gość gość
?

Gość Dr Puchałke
po pierwsze primo to stare dziady śa bardziej doswiadczone i wiedzą jkak dogodzic babie jesli jeszcze kuśka dygnie po drugie primo, dziady czasem maja forse w skarpecie upchaną jeszcze z komuny po trzecie primo ULTIMO psychologicznełe rzecz biorąc na starych lecom te ktorym brakowalo kontaktu z ojcem

Gość gość
idiota

Gość gość
Ja kontakt z ojcem mialam super a meza mam 13lat starszego jestesmy15 lat po slubie mam 34 lata i 3 dzieci 14, 10i5 latkie nigdy nie chcialabym byc z rownolatkiem

Gość gość
why?

Gość gość
duza roznica wieku nie jest dobra