Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dal mi kosza..rozwaza kaplanstwo..:(

Polecane posty

Gość gość

Widywalismy sie na miescie.spodobal mi sie.zawsze sie patrzyl..ja jeatem samotna mama. On o tym wiedzial.odszukal mnie na portalu. Jest bardzo wierzacy.ja tez.na pierwszym spotkaniu odmowilismy razem rozaniec.pozniej spotykalismy sie kilka razy jeszcze.czasem u niego na miescie.czesto mnie komplementowal..ja zauroczylam siie od 1 wejrzenia. Wczoraj ogladalismy u niego film jak wrocilam pisalismy..napisal mi ze ja nie mam czasu na popiedolki ze potrzebuje odpowiedzialnego facetq ktory szybko sie okresli i bedzie moim mezem ze wie jak tego potrzebuje ale ze nie jest najlepszym kandydatem..ze zawsze jak sie modlil cos mowilo mu " daj jej spokoj" i ze widocznie Bog ma dla mnie kogos lepszego.. Dlugo plakalam po tych wiadomosciach..tak mi na nim zalezalo..napisal jeszcze ze jest rozdarty miedzy malzenstwem a kaplanstwem..ze sam juz nie wie i ze czas pokaze. .ze mimo wszystko przeprasza mnie..przez ten miesiac codziennie do mnie dzwonil gadalismy po 2 godziny czasem i dluzej..mialam nadzieje..myslalam ze ju sie nie odezwie ale dzis napisal ..nie wiem mam z nim urwac kontakt? Co robic?

Gość gość
przestać pisać beznadziejne prowa :P ten jest 0/0 :P

Gość gość
ekscytujący trójkącik, Ty, On i Wasz Pan

Gość gość
Dziwisz sie? Jakbys jeszcze kryła sie z tym ze jestes desperatka to mialabys moze ze 30% szans.