Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiekszość polskich kobiet ma brzydkie ciała

Polecane posty

Gość gość

wychudzone jak anorektyczki, wyrzrzbionym ciałem wygladajace jakby nie jadły przez 6lat i sie wiecznie odchudzały! to nie jest piekne to wyglada odrażająco

Gość gość
faceci też.i fakt jest taki że przeciętna kobieta ma dużo lepsze ciało po 30 niż facet w tym samym wieku.same grubasy prawie z brzuchem od piwska.a fvj

Gość gość
po co sie tak odchudzaja! najlepsze sa szczupły ok 60kg kobiety

Gość gość
60 szczupła chyba cie p****ało.dla kobiety śr.wzrostu czyli 165 to idealna waga to 54

Gość gość
przy 165cm idealna waga to 60kg a nie wychudzona anorektyczka z mega chudymi nogami

Gość gość
Idealna waga wg Lorentza 61kg? zatkało? kobieta ma wygląd jak kobieta a nie jak nastolatka 15letnia z wychudzonym ciałem fuuuu

Gość gość
twoje zdanie masz prawo.ja uważam inaczej i ok.mi się nie podobają grube nogi a już łydki to wogóle.na szczęscie nie mam tego problemu.

Gość gość
Jeśli o tym mowa to mnie śmieszy jak polki krzyczą. Że wolą nie mieć cycków niż mieć kilka kilogramów wiecej, tzn te bez cycków :). Ja rozumiem że to może być wytłumaczenie że ma ktoś dechę i tak dalej, ale znam wiele kobiet które jak np widzą jakąs z większymi piersami lub o kobiecych kształtach to mówią że już wolą mieć małe piersi niż tak wyglądać co jest śmieszne.

Gość gość
a mi sie podobaja troszke grubsze nogi chude nogi ktore wrzucacie na kafe!!! kompletnie nie podobaja mi sie! jak mozna myslec, ze to wyglada fajnie?

Gość gość
gość dziś Idealna waga wg Lorentza 61kg? zatkało? kobieta ma wygląd jak kobieta a nie jak nastolatka 15letnia z wychudzonym ciałem fuuuu x To baleron nie kobieta.

Gość gość
wypowiedział się facet który szuka anorektyczke

Gość gość
Najlepsi są ludzie który uwielbiają chude kobiety, lub chude kobiety które uwielbiają być chude. Jestem na praktykach w gabinecie terapii (bez szczegółów) i tam 70 % pacjentów to albo zdziwieni mężowie że żona przytyla po 10 latach po ślubie, albo nie chudnie od razu po ciąży i szukają powodów na rozwód bo "ona się nie stara". Najlepszy był facet który zdecydował zostawić żonę 2 miesiące po porodzie gdzie urodziła mu 2 blizniaczki. Bo była za gruba, a on nienawidzi grubych kobiet i on całe życie ćwiczył i ona była chuda to ją kochał, okazało się że babeczka po roku doprowadziła się do dobrego stanu i teraz nie radzi sobie z odrzuceniem bo nie chce do niego wrócić. A wracając do tematu połowa z tych 70 % to zdziwione kobiety które tyją z biegiem lat chociaż jedzą tak jak zawsze, albo przytyły w czasie ciąży i są zdziwione że tak trudno się chudnie bo całe życie wp*****lały ile chciały i nie tyły.

Gość gość
to ja osobiście czegoś takiego nie robie nie musi sie odchudzać dla mnie akceptuje nawet jak przytyje :)

Gość gość
Ja mam dość chudych powalonych szkap. Pracowałem 5 lat w wawie w firmie gdzie było tylko 3 facetów ze mną. Reszta to wychudzone zakompleksione baby które nie robiły nic całymi dniami jak nie obgadywały jakiś grubszych kolezanek, czy przechodniów którzy akurat przechodzili chodnikiem niżej. To było chore i żałosne. Jednego razy do wydział przyszła fajna młoda dziewczyna jako stażystka ale miała nadwagę ( z 67 kg ważyła) obgadywaly ją chyba z 2 lata po skończonym stażu. A same były obrzydliwe albo się ciągle odchudzały i narzekały albo wpierdzielały 3 razy więcej niż ja. Do tego zero piersi nawet staników nie musialy nosić bo miały klatki piersiowe jak u dzieci.

Gość gość
gość dziś wypowiedział się facet który szuka anorektyczke x Wypowiedziała się realistka, 52 kg i dużym biustem.

Gość gość
Ja w klasie zawsze miałam starsznie szczupłe koleżanki. Ja byłam ta gruba, i rzeczywisćie tak było. Tyle że one bez przerwy jadły dosłownie wszystko a ja musiałam się meczyć i uwazać na to co jem bo zaraz tyłam. Z czasem zauwazyłam jak rosnie hejt na grube osoby i że miedzy sobą sie ze mnie śmieją. W ostatniej klasie. Przepisałam się do równoległej klasy i chudłam sobie na zdrowiej diecie i ćwiczeniach. Wiecie co? Tydzien temu byłam na spotkaniu klasowym po 5 latach, wszystkie z nich albo są po rozwodach albo w wolnych związkach, samotne matki albo poszukujące męża na gwałt. Strasznie zakompleksione i złośliwe ale najlepszy był ich miny jak zobaczyły mnie z moim mezem. Ja mam kobiece kształty ale przynajmniej mam cycki :) A tam żadna ich nie miała, i nawet max push up nie pomagał.

Gość gość
54 to szczupła nie chuda przy tym wzroście.kobieta ma inną budowe ciała i o ile facet przy tym samym wzrostem był by chudy to kobieta jest akuratna tak jak ja

Gość gość
a najbardziej mnie zastanawia to,ze takie brzydule maja facetów, jacy by oni nie byli,czesto zdarzaja sie lepsi od nich,nie wiem jak mozna nie miec honoru,skoro dobrze wiedza ze faceci leca na wyglad,to po co sie z nimi spotykaja?bo chca je sobie urobic, a w glebi duszy sie ich brzydza, tak trudno to zrozumeic i latwo lykac klamstwa?

Gość gość
proste mają bo z pierwszym lepszym ktory je chciał ida do ołtarza wg zasady lepiej ten niż żaden.a te co ładniejsze itd.sa wymagajace i tak czekały na ksiecia i czekaja

Gość gość
oczekuja foto-modela a kiedy zbliża się 26r zycia a dalej samotna pomału zmniejszaja wymagania

Gość gość
mi sie wydaje, ze tak do 60 kg jest optymalnie :P ten wzor wg Lorentza co ktos wstawil i idealnie. I jest cycek i tyleczek, nie wiem czemu tak wiele kobiet chce wygladac jak szkapy :P zaraz wyzywac takie kobiety od grubych swin? 160 i 57 kg to jest gruba swinia? dziwne standardy.. nudne sa dla mnie dlugasne, szczudlowate nogi, wole troche lepiej zbudowane, ksztaltne :P

Gość gość
Waga nie jest miarodajna, zależy ile ma się masy mięśniowej, a ile tłuszczu. 60 kg samego tłuszczu to świniak jak się© patrzy, a masy mięśniowej to zgrabna kobieta.

Gość gość
Wg Lorentza opiera się na tłuszczu :)

Gość gość
gość dziś Wg Lorentza opiera się na tłuszczu usmiech.gif x Znaczy, gość lubi tłuste baby. Tyle w temacie.

Gość gość
Proszę o wysyłanie zdjęć szparek do oceny. E-mail: ignisX1995@wp.pl

Gość gość
60kg kobieta nie jest tłusta tylko bardziej ma kobiece kształty

Gość gość
wlasnie :D nie chce kobiety 70-80 kg, to jest dla mnie "gruba swinia" prawie 60 mi odpowiada, kobiece ksztalty

Gość gość
racja jedna kobieta przy tym samym wzroście i wadze będzie seks inna już kloc.zależy gdzie jej się tłuszczyk odkłada.jeśli w bioderka ok i biust a jeśli w brzuch to już nie jest tak różowo i wtedy lepiej ważyć miej nawet żeby zachować jako takie proporcje

Gość gość
Ważyłam 60 i wiem jak wyglądałam, to najwyższy czas na opamiętanie się, bo potem jest tylko gorzej.

Gość gość
tak wrzucaliście foty na kafe ładną sylwetką a one twierdza, ze gruba!!! nie wiem co macie w głowach ale musicie sie opamietac