Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiekszość polskich kobiet ma brzydkie ciała

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Przecietna z twarzy

Gość gość
Albo np. to zdjęcię http://imgur.com/Wzwmlil Brzydkie ciało ma? :D i nie jest chuda. To, że wy potraficie być tylko albo wielkie albo chude bo macie kiepska figure, geny i zero sportu to wasz problem.

Gość gość
Ma podklad i roz jak najbardizej.. ale najbardziej chodzilo mi o bardzo mocny makijaz oczu (ktory faktycznie mocno zmienia urode - wiem, bo sama testuje rozne makijaze). Ale rozumiem, ze mocny makijaz oczu sie nie liczy :D a jesli wedlug ciebie opisywanie tego, co widze, swiadczy o tym, ze jestem gruba (wtf, co ma ocenianie makijazu do wlasnej figury) i paskudna, to radze sie zglosic do terapeuty.

Gość gość
Caly czas mnie /piszaca o mocnym makijazu/ chyba mylisz z autorem watku, tak swoja droga xD

Gość gość
gość dziś Ta faktycznie ma całkiem fajną figurę

Gość gość
Autorze, ale po co chrzanic o tym samym w kolko? Nie, to nie jest prawda, ze kazda kobieta bedzie miec taki typ figury jak pani u gory. NIE!!!!!!!!!! Jedna ma szersza miednice, druga wezsza. JEdna ma malenkie piersi i nawet jak przytyje to jej nic nie da (mam plaska kuzynke, przytyla w ciazy a piersi ledwo pol rozmiaru jej urosly, czyli nadal praktycznie nic). Druga ma spore piersi przy byciu szczupla. Trzecia ma srednie przy 60 kg. Jedna ma chude nogi przy 60 kg, druga grubsze przy 55 kg. Kolejna cwiczy na silowni i jest umiesniona tak jak tobie sie nie podoba, i ma MNIEJSZE piersi (bo to nie tajemnica, ze sie biust gubi przy regularnym ciwczeniu.. jedyny powod, dla ktorego nie odwiedzam czesciej silki) PO CO o tym dyskutowac, po co wrzucac foty kobiet ktore ci sie podobaja? CO TO ci daje? Jak masz taka potrzebe to zaloz osobny watek 'wrzucamy zdjecia kobiet ktore nam sie podobaja' I przede wszystkim po co sie nasmiewac? Kazdy jest jaki jest. Wez miej jaja i znajdz sobie dziewczyne i nie zawracaj gitary nudnymi wpisami. Serio. Usnac mozna przy meskich watkach na tym forum.

Gość gość
Naprawde faceci debileja. Wezcie sie ogarnijcie. Jak komus sie cos podoba to niech idzie i to zdobywa, PROSTA SPRAWA!

Gość gość
Normalnych facetow owszem. Ale od p********h i niedojrzalych mend z dala :)

Gość tina123444
uwaga !!! laski właśnie się dowiedziałam że nawet zwykłe tabletki antykoncepcyjne mają także działanie poronne o czym się z przyczyn marketingowych nie mówi, nie wierzycie to wpiszcie to w wyszukiwarke

Gość gość
No i co z tego? :D Zaraz zaczniecie plemniki chronic. Zakazac facetom masturbacji!

Gość gość
Co za kretyn jest z tego autora skoro sądzi, że każdej kobiecie pójdą wszystkie te kg w biust i tylek, zdziwię cie ale jak ważyłam 58 to miałam wielki tylko brzuch, schudłam 5kg i w końcu mam talię a biust i tylek są takie same jak były a z ud tylko odrobinę schudłam więc nie p*****l ze każda kobieta wiążąca 60kg będzie miała talię wielkie cyce i wielki tylek

Gość gość
a ja piertole ,mam leciutki brzuszek 164 cm ,67 kg ,jędrne ciało ,sporszy cyc,moja waga od lat oscyluje 65-70 i nie am zamiaru zywic sie jak królik żeby ktoś nie powiedział że tłusta locha ze mnie,nie pasuje to niech sie odwróci i nie patrzy na mnie. Oczywiscie dbam o siebie bardzo ,pływam (stad jedrne ciało) jezdze na rowerze ale czynię to dla przyjemności ,a nie żeby sie katować morderczymi treningami i dietami. Absurd. No ale moim życiowym celem nie jest znalezienie się w układzie prostytucji małżeńskiej :)

Gość gość
Głupi temat i jeszcze glupszy autor. Gdyby każda wiążąca 60kg kobieta miała duże piersi, mały brzuch, talię i spory tylek to sporo kobiet by tyle ważyło, no ale tylko niektórym te kg poszłyby tylko w cyce i tylek. Ja ważyłam 44kg 54kg 61kg 66kg i najlepiej wyglądam z wagą 54kg, bo mam wtedy ładne spore piersi, ładny tylek, nie widać mi żeber (tak jak gdy miałam wazac 44kg) mam ładna talię i płaski brzuch (który był wielki gdy ważyłam 60 i więcej kg), znajomi i chłopak również potwierdzają, że najlepiej wyglądam wazac 53-54kg. Mam 166cm wzrostu