Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiekszość polskich kobiet ma brzydkie ciała

Polecane posty

Gość gość
dla mnie idealna kobieta to lekka grubsza niz te anorektyczki zeby rece nie miala wychudzonych jak te wiekszosc panienek po siłowni albo kaloryferem na brzuchu masakra jak to wygląda :)

Gość gość
To wrzuc ta sylwetke w tym watku, ciekawi mnie jakie kobitki ci sie podobaja.

Gość gość
a najlepsze jest to,ze to wlasnie wychudzone szkapy podaja sie tu za mezczyzn i kit wciskaja ze powyzej 60 kg to kobieta gruba jest,zalosne to.

Gość gość
Mam 158cm ważę 46kg, gdybym ważyła 56 kg wyglądałabym jak klocek :-/ teraz uważam, że dobrze wyglądam, kiedyś ważyłam 42/43 i byłam za chuda a teraz 46 i jest w sam raz :)

Gość gość
klocek? moja mama waży 56kg na 158cm i wygląda zgrabnie nie jest gruba :)

Gość gość
Do autora. P********ie głupot. Czy ty masz pojęcie co oznacza słowo większość? Facet

Gość gość
a sie odchudzajcie na sile, nikt wam nie kaze, troche szkoda, jak widze seksowna dziewczyne, ma wszystko na miejscu, a sie odchudza i odchudza i nie mozna z nia zjesc kielbaski z grilla :P

Gość gość
Może u twojej mamy ładnie się waga rozłożyła, ale ja wolę u siebie nie ryzykowac, teraz dobrze wyglądam

Gość gość
Ja tam nie narzekam.Jedyną wadą jest to że młode dziewczyny mają przeważnie małe piersi jeśli mają normalną wagę, a grubas ów nie lubię.Ale i task jest wiele atrakcyjnych, większość nie jest brzydką.

Gość gość
46 kg ważyłam kiedyś przy 158 cm ale to był efekt niezamierzony. Wydawało mi się, że dobrze ale teraz jak patrzę na zdjęcia z tamtego okresu to mi jest samej siebie żal. Obecnie dobiłam do 55 kg i to jest znów za dużo. 50-52 było optymalnie i tyle ważyłam przez kilkanaście lat. Widocznie to moja fizjologiczna waga. Z obecną kiepsko się czuję. Chociaż moje nowe piersi robią wrażenie;).

Gość gość
Przeciez to prowokacja, jasne, matka autora ma tyle samo wzrostu i wazy tyle samo co akurat ty :D to prowokacja majaca na celu udowodnienie swoich racji, tylko nie bardzo wiem po co i co tu udowdaniac, jesli gustujesz w takich dziewczynach to takich szukaj, myslisz ze rozkazesz wszystkim tak samo wygladac zebys mial wiekszy wybor? Smiesznie troche brzmia te przepychanki o wadze, niech kazdy wyglada jak chce i tyle :) roznorodnosc jest fajna

Gość gość
Tyle, że 46kg to zdeka za mało dla 158cm? nie uważasz? sporo panienek co tyle waży wygląda przerażająco chudo!

Gość gość
Idealna waga wg Lorenzta dla kobiety 158cm? 56kg właśnie :)

Gość gość
Hmmm powklejam ci kilka przepieknych, może cię zechca :D

Gość gość
Ja osobiście wole grubsze o jakieś 5-6kg kobiety wole kobiece kształty ale wiekszosc kobiet zapomina i woli wygladac jak anorektyczka czy nastolatka 15letnia

Gość gość
Bo to chlopcze, ZE TY WOLISZ takie ksztalty, NIE OZNACZA z automatu, ze wszystkie kobiety maja wygladac pod twoje dyktando. Moze wola byc takie chude i to jest wylacznie ICH, a nie twoja sprawa. Co sie z tymi ludzmi porobilo, rozkazalibyscie nawet innym niezaleznym ludziom, zeby trafiali wszyscy w wasze gusta.. Chlopie, znajdz sobie dziewczyne w swoim typie i nie zawracaj gitary inie przeprowadzaj kampanii, bo sie osmieszasz.

Gość gość
bo wam sie wydaje, ze lepiej wyglada kobieta chuda a tak naprawde wyglada tak samo zle jak kobieta otyła!

Gość gość
Rozpedz sie i walnij w sciane. I zrozum prosta prawde; TO NIE MA znaczenia, co ty sadzisz o ich wygladzie. To jest ich sprawa, nie podoba sie, to sie nie patrz i nie wyj, ze nie masz gdzie spojrzec na cycki. Znajdz sobie swoja prywatna dziewczyne i jej patrz :)

Gość gość 158cm 46kg
W mojej rodzinie wszystkie kobiety mają małe piersi bez względu na wagę, więc nawet jak przytyje to biust mi za bardzo nie urośnie, może Ty lepiej wyglądasz z wagą 52kg, ale ja czuję się świetnie z wagą 46kg, nie narzekam na swoje wymiary 84/85-63-91 (miseczka 65C/D, więc mało ale coś jednak mam) Nie mam zamiaru już tyć :) choć i tak to niemożliwe bo jem co chce i ile chce a nie tyje :P

Gość gość
On jest debilem i nie rozumie, ze nie kazda dziewczyna nawet przy wadze 60 kg bedzie miala duze cycki i dupe.. waga naprawde roznie sie rozklada, czasem idzie glownie W BRZUCH I TWARZ.. etc nie kazda ma predyspozycje zeby miec twoja idealna figure madralo

Gość gość
To my mowimy o figurze czy twarzy? Bo cos ci sie chyba pomieszalo (BTW laska z mega makijazem - mit o rzekomo pozadanej naturalnosci kobiet obalony :))

Gość gość
A wspomniałem coś o biuście i tyłku? chodzi mi o całokształt, że macie za chude rece, nogi itp.

Gość gość
Ona ma bardzo delikatny makijaż. Chude ręce i niegrube nogi to atuty. Oj coś mi się zdaje, że to pisze jakaś strustrowana grubaska :D

Gość gość
Ona ma bardzo delikatny makijaz? Gdzie :)?

Gość gość
w sensie ze ten watek napisala grubaska? Bo chyba nie zwracasz sie do mnie, ja napisalam tylko o makijazu no coz... ja mam chude rece, a nogi grubsze (ale tez nie jakies tluste, nadwagi nie mam).

Gość gość
a troche w tym racji, ze przyjal sie ideal, ze chudosc i koniec, normalna kobieta to juz baleron, nikt nie lubi grubasek, ale jak widze wg wielu kobiece ksztalty to cos zlego, lubie szerokie biodra, duza pupe, uda, moja dziewczyna takie ma i do tego jest szczupla w talii i ma fajny biust, dobrze sie jej to rozlozylo, ale pare szczudlowatych dziewczyn jej wmawialo, ze jest gruba i miala kompleksy

Gość gość
Wytlumaczcie mi w ktorym miejscu ona ma BARDZO delikatny makijaz. -http://imgur.com/HDE2Ouk. Blagam. Nie twierdze, ze ona jest brzydka etc (nie jestem zazdrosna trollu), tylko ze ma MOCNY makijaz. Bo ma. I to jest fakt.

Gość gość
Ma tylko podkreślone oczy. Nie ma różu, bronzera, eyelinera, nawet szminki :D jak taki delikatny makijaż jest dla ciebie mocny to musisz być opasłym, zapuszczonym babochłopem :D no tak