Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie płacił alimentów, zabił żonę na oczach dzieci. Grozi mu dożywocie

Polecane posty

Gość gość

co o tym sądzicie , dobrze zrobił czy nie

czy to dobrze ,ze zabił żonę na oczach dzieci ? no takie pytania tylko na kafie ...

Gość Bronkobus
Cóż za niedorozwinięte pytanie... Tylko tutaj... Ile Ty dziewczynko/chłopczyku masz lat? Raczej dziewczynka jak już ;_;. Idiots. Idiots everywhere ;3

Gość gość
Źle zrobił, należy się sroga kara, ale czy kobieta eskalacją żądań nie doprowadziła do tego. Nie można niszczyć kogoś choćby chore prawo pozwalało na to

Gość gość
a dzieci czemu nie zabił ? zapomniał ? ja jakbym miala juz kogos zabijac to wszystkich po kolei :P

Gość gość
Chłopak a nie dziewczynka. Wiem może troche głupio zadałem pytanie, ale moim zdaniem zrobił źle i dobrze , źle bo przy dzieciach dobrze że ją jebnał wogole. Wiem że to bestialstwo ale trzeba zrozumiec że alimenty wykanczaja mężczyzn to upodlenie. alimenty dzis nie są przez to że ojciec pije bije itd. tylko przez to ze matce niechce sie robic i woli z innym sie pieprzyc. odbija krótko mówic. także alimenty dla nas to coś strasznego , wgl dla mnie już to jest s*******nstwem że żona wytacza sprawe o alimenty okrada razem z panstwem meża i sie smieje w oczy, Dobre Panstwo utrzyma i samo żone z dzieckiem, takiego czegos jak alimenty nie powinno byc wogole tym bardziej w Polsce

Gość gość
Znam to sprawe dał jej wszystko co mógł jej dac, ale była pazerna, chciała go zniszczyc. Sądy widzą TYLKO ze kobiety są pokrzywdzone i winę przypisują męzczyznie. Tak się niszczy człowieka. W sumie też bym pewnie zabił no bo jak inaczej ? zna ktos sposob , Nie , zgadłem.

Gość gość
W naszym państwie tworzy się specjalne grupy, instytucje wsparcia dla kobiet samotnie wychowujących dzieci - a czy my mężczyźni nie potrzebujemy takiego wsparcia, czy w nas nie ma serca, sumienia - my ojcowie bardziej tego wsparcia potrzebujemy niż kobiety, my również cierpimy!!! To my ojcowie codziennie kładąc się spać i rozpoczynając dzień zastanawiamy się co dzieje się z naszym dzieckiem, jak minęła dziecku noc. Ja chcę płacić na dziecko alimenty, ale chcę również brać bezpośredni udział w wychowaniu tego dziecka!!! Czy to tak trudno zrozumieć?

Gość gość
serio? to jesteś jakimś wyjątkiem

Gość gość
Film "tato" ...... przeżyłem również to co filmie. minęło 20 lat - NIC SIĘ NIE ZMIENIŁO

Gość gość
dziś już sie nie ucze . 29 lat

Gość gość
Zadziwiające jak jednostronnie pisze wielu komentatorów. Dominują postawy: -mężczyźni z natury źli, wiec zabrać im dziecko z automatu i niech ewentualnie walczą. -mężczyźni ciągle dyskryminowani, maja 98% ze stracą dziecko, wiec na pewno są pokrzywdzeni. celem powinno być wyrównanie szans, a wiec nie zakładanie z góry, która osoba powinna dostać dziecko ze względu na pleć. Punktem wyjścia powinna być równowaga (stad propozycja opieki naprzemiennej) i dopiero ewentualne zmiany na korzyść jednej ze stron (jeśli rzeczywiście jest to niezbędne i jeśli strona wykaże determinacje w darzeniu do tego celu).

Gość gość
Wydaje mi się, że sytuacja w tej materii prawdopodobnie radykalnie się jeszcze pogorszy, a nie polepszy. Przyczyną jest fakt, że spora część kobiet głosuje w wyborach kierując się tzw " interesami kobiecymi"- formułowanymi przez feministki. W związku z tym politycy, często mężczyźni umizgują się przed feministkami i uchwalają coraz gorsze prawa. Mężczyźni natomiast zwykle nie głosują podług płci. Czy spotkaliście choć jednego faceta, który głosowałby na jakiegoś polityka, dlatego tylko, bo ten jest mężczyzną. Przykładowo w USA ostatnio uchwalono różne ustawy, które dają podstawy do skazywania mężczyzn za gwałt w sytuacji gdy na przykład oboje byli pijani podczas seksu. Wówczas to mężczyzna ma być odpowiedzialny, a kobieta nie. Tak samo sytuacje pedofilii : kobiety pełnoletnie uprawiające seks z młodymi chłopcami to też pedofilia, ale traktowana jest łagodnie. Natomiast mężczyźni pedofile są skazywani na duże wyroki i nawet kastrowani. I gdzie tu równosc ? nie dziwie sie ze tyle samobójstw jest mężczyzn