Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NuteOla

znacie przypadki ze dzien po slubie facet sie zmienil o 180 stopni

Polecane posty

Gość gość
to żem ja był przed ślubem: przykładny narzeczony, kwiatki sratki, wiersze, romantyczne kolacyjki i spacery, wypady na wycieczki weekendowe, kina, teatry spotkania ze znajomymi grille nie grile, kluby dyskoteki, prezenciki itd po ślubie: piwko, kapcie, telewizorek :)

Gość gość
Jak ożenił się dla kasy to całkiem możliwe.

Jestes zalosny w takim razie, nie zdziwie sie jak Cie zdradzi, chociaz lepszy rozwod. Wymalowalabym takiemu mezowi w pałe to by sie odwrocil ze 4 razy... i zmienil nastawienie do mnie. :)

Gość gość
mysza

Gość gość
dlatego lepiej sie nie żenić, bo ślub to powód do tego by osiąść na laurach czy facet czy kobieta ale któreś osiądzie na laurach i juz sie przestanie starać, a jak sie jedno przestanie starać to drugie też stwierdzi ze po co ma sie starać jeśli druga strona ma wszystko w d... Lepiej sie nie żenić, wtedy będą się dalej starać o siebie bo wszystko wisi na włosku, nie ma żadnego papierka niczego, można w każdej chwili odejść a to motywuje do tego by sie starać aby nie stracić partnera

Gość gość
Ja znam masę takich przypadków i te laski co o tym mówiły były tak zaskoczone jakby widziały ufo. Po prostu my faceci tak mamy, że jak już zdobędziemy to nam nie zależy.Przed ślubem jest udawanie apotem znowu jesteśmy sobą.

Gość gość
ja znam faceta który jest zupełnie innym człowiekiem gdy nie ma przy nim żony.Ona myśli że on jest wzorem cnót, że się nią opiekuje, przyszły ojciec , poważny związek itp A on gdy jest z grupą znajomych to tak się zachowuje i mówi że jego żona w życiu tego sie nie dowie.jemu szczególnie podobają się młode dziewczyny, napala się na takie 13 latki młode,mówi że ruc/ha/łby takie i w ogóle różne obrzydlistwa albo na przykład pierdzi głośno i mówi że gdyby wygrał w totka to rzuciłby żone i szalał na egzotycznych wyspach z małoletnimi .makabra nie człowiek a ona nie ma o tym pojęcie

Gość gość
6 godzin po ślubie w noc poślubną okazało się , mój mąż nie ma w ogóle k****a

Gość gość
Oni się nie zmieniają, a po prostu przestają udawać.

Gość gość
zasrani egoiści najpierw udają kogoś kim nie są aby tylko zdobyć kobietę, a potem mają ja w doopie i wtedy dopiero pokazują swoje prawdziwe, leniwe, prymitywne "ja" kobietom w tych czasach małżeństwa w ogóle się nie opłacają (i tak większość podpisuje intercyzę czy tam rozdzielczość majątkową)

Gość gość
Ludzie rzadko zmieniają się w ciągu jednego dnia. Jest jeden wyjątek - poród i dziecko. Wtedy może nastąpić zmiana w ciągu jednego dnia.

Gość gość
Ja znam. Mój ojciec. Z******ty k***a aktor. Powinnaś zadać pytanie: Czy znacie przypadki, gdzie dzień po ślubie mąż pokazał swoją prawdziwą twarz. Bo ludzie z dnia na dzień się nie zmieniają, chyba że po ciężkiej traumie.

Gość gość
Faceci sie zmieniaja na niekorzysc po slubie bo czuja, ze maja juz kobiete "zaklepana" wiec co beda sie wysilac

Gość gość
tak zmieniają się - na gorsze