Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liliiana

Przygoda z Włochem ...

Polecane posty

Gość Liliiana

Witajcie .. Otóż poznałam pewnego Włocha .. W skrócie przyjechał na 3 dni do Polski w sprawach biznesowych z przyjacielem .. Widzieliśmy się dwa razy .. Wiem , że to mało ale jednak zawsze chwila .. ( nie było żadnego sexu , tylko pocałunki ) .. On później pisał , że wróci i wgl .. Póżniej się nie oddzywał i gdy ja napisałam że miał napisac napisał , że myślał że o Nim zapomniałam .. Pisałam z Nim całą noc i ustaliliśmy że przyjedzie do Polski na urlopie na kilka dni specjalnie dla mnie .. Gdy ja wspomniałam jakiś wątek o sexie , napisał mi że nie musi aż tak daleko jeździc .. Wydaje mi sie , że jest naprawdę fajnym facetem ... Tylko , żebym coś nie poczuła .. Co myślicie ?

Gość gość
ile on ma lat ? ?

Gość gość
Polki w pewien sposób fascynują Włochów. Tym że jesteśmy takie zaradne, niezalezne , samodzielne. Może coś z tego będzie. Kto wie.

Gość Liliiana
28 :)

Gość Liliiana
Tylko martwi mnie to że mieszka z matką .. w tym wieku .. ma na prawdę dobrą prace ale .. Proponował jeszcze , żeby poźniej to ja do Niego pojechała na kilka dni ( on mi zapłaci , bo rozumie , że jestem młoda ) , że chce żebym zobaczyła jak mieszka .. ale mimo wszystko wydaje sie być bardzo zdystansowany ..

Gość gość
Wątpliwe zeby cos z tego wyszło.

Daj sobie spokój. :D Włosi to krętacze. Znam dziewczynę, która wpakowała się z takim jednym w dziecko, wyjechała z nim do Włoch, a teraz jest regularnie tłuczona. :)