Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Problem z kolegą..

Polecane posty

Gość gość

Sytuacja jest dość dziwna dla mnie, nie wiem jak mam teraz postąpić. A więc ja mam 16 lat, on 18. Poznaliśmy się w klubie, wspólni znajomi itp. Tańczyliśmy razem raz, później nie było okazji, bo rozmawiałam ze starymi znajomymi, poznawałam nowych czy chodziłam gdzieś z kimś pogadać lub potańczyć. Nie jest zbyt towarzyski, ale nieśmiały raczej też nie. Pisaliśmy ze sobą parę razy (on raz napisał, żeby zapytać się co u mnie słychać), ja głównie zapraszałam go na grille i ostatnio proponował, żeby zamiast siedzieć na grillu iść do klubu, ale planowaliśmy ze znajomymi go jakiś czas temu, więc zostałam. Ogólnie to ja podobam się jego koledze/przyjacielowi z klasy i on niestety o tym wie, ale ja mu wyjaśniłam, że nie chcę z nim nic. Później napisał, że trzeba wyjść razem na piwo w wakacje, jeśli ten kolega pozwoli, a ja odpisałam, że on nic do tego nie ma, na to on, że jesteśmy umówieni i że mam się odzywać, a ja, że wzajemnie. No i rzecz w tym, że nie wiem co teraz zrobić, on mi się podoba (z jego zachowania mogę stwierdzić, że ja mu też), ale tak głupio mi zapraszać go na piwo, bo to w końcu facet powinien się tym zająć, a ja nie chcę wyglądać, jakbym chciała się narzucać. No i poza tym kwestia tego, że chłopak się nie odzywa do mnie w sumie, nie rozmawiamy przez np. fejsa, tylko te kilka razy się zdarzyło. Nie wiem co o tym wszystkim myśleć, zniechęca go ten kolega czy co? Napiszcie proszę, jak to wygląda z waszej perspektywy. Z góry dzięki wielkie;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować