Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego w szkołach są klasowe ofiary

Polecane posty

Gość gość
Tak piszecie teraz, a jakby Damon Salvador z Bohunem do was zagadali to byście się o mało ze szczęścia nie posikały że możecie rozłożyć przed nimi nogi.

Gość gość
gość dziś Dlaczego sa? Bo nie umieja p**********ic w ryło. Mi taka jedna grupka dziewczyn ciagle dogryzala i posuwaly sie coraz bardziej we wrednosciach. W koncu wzielam jedna najgorliwsza za klapy, wp*****lulam pare razy po gebie, do tego majtki jej zdjelam zeby kazdy mogl sobie obejrzec jej goly tylek i sie skonczylo... Tak sie robi z tymi wrednymi k*****i. W rylo az bedzie sina i wtedy jest spokoj. Mialam wtedy obnizone zachowanie, bo to ze sie nade mna znecaja nauczyciele nie widzieli, kazdy udawal ze nie widzi, ale to jak ta gnojowe pitraktowalam to bylo larmo na cala szkole, ale potem nikt mnie juz nie ruszal i tych z ktorymi sie znalam. Malo tego potem wszystkie ofiary w szkole przychodzily do mnie po wsparcie, a ja tylko mowilam do mendy co dokuczala " chcesz miec zdjecie twojego golego tylka na fb?" I sie konczylo... Tak sie to robi z mendami. Na nauczycieli nie ma co liczyc, szczegolnie jak menda jest snobem od bogatych rodzicow... Albert eistain powiedzial " swiat nie jest zly dlatego, ze zli ludzie czynia zlo ale dlatego ze tzw dobrzy ludzie odwracaja wzrok od tego i na nie pozwalaja"... x Tak, nie zważając na konsekwencje postawiłaś się oprawcom. Nie miałaś mentalności ofiary, gratuluję.

Gość gość
gość dziś Tak piszecie teraz, a jakby Damon Salvador z Bohunem do was zagadali to byście się o mało ze szczęścia nie posikały że możecie rozłożyć przed nimi nogi. x A ty zawsze bajkami żyjesz? Czy czasem w realu funkcjonujesz. Bo wiesz, każdy z nich dobrze nie skończył.

Gość gość
gość dziś gość dziś Tak piszecie teraz, a jakby Damon Salvador z Bohunem do was zagadali to byście się o mało ze szczęścia nie posikały że możecie rozłożyć przed nimi nogi. x A ty zawsze bajkami żyjesz? Czy czasem w realu funkcjonujesz. Bo wiesz, każdy z nich dobrze nie skończył. xxx Zarówno Domogarow jak i Ian po roli psychopatów zyskały przychylność 99,9% kobiet.

Gość gość
*zyskali

Gość gość
Zwróć uwagę na czasy w jakich żyli. Z czym zetknęli się w życiu, klasowy debil znęcający się na innych im uwłacza.

Gość gość
Trochę dzisiaj żałuję pastwienia się nad klasowymi ofiarami - ale kiedyś nie postrzegałam tego w ten sposób. Podtrzymuje zdanie, że żeby być ofiarą w szkole trzeba mieć mentalność ofiary. Tyle, że dzisiaj zamiast się znęcać żałowałabym takich ludzi. Ale gówniarskie lata, gówniarska logia - tego nie wytłumaczysz.

Gość gość
Osobiście uważam że znęcanie się jest patologią

Gość gość
gość dziś Zwróć uwagę na czasy w jakich żyli. Z czym zetknęli się w życiu, klasowy debil znęcający się na innych im uwłacza. x Ja mówię o filmowych rolach psychopatów, po których obecnie ponad 99% kobiet jest zachwyconych, a np Christian Gray? Kolejny przykład że kobiety chcą się rozmnażać z agresywnymi samcami.

Gość gość
<3

Gość gość
Co ma" grej "do poprzednich postaci? Zupełnie nic, i sądzisz że można usprawiedliwiać własne czyny kobiecymi fantazjami? W takim razie nie masz pojęcia o czym marzą kobiety, fakt że facet nie może wykazać się męskością, siłą. Zbuduj dom, posadź drzewa, pomóż ludziom. Męskość to siła, życzliwość, empatia. Każdy potrafi niszczyć, zanim coś zniszczysz,wybuduj.

Gość gość
Ofiara to w klasach norma

Gość gość
Norma i rutyna

Gość gość
gość dziś Co ma" grej "do poprzednich postaci? Zupełnie nic, i sądzisz że można usprawiedliwiać własne czyny kobiecymi fantazjami? x Aha, czyli według ciebie to że kobiety fantazjują o gwałcie nie ma żadnego przełożenia na to, jaki facet im się podoba?

Gość gość
Męskość, zyczliwość, empatia.... To się liczy a nie jakies k*****enie się i wyzywanie na bogu ducha winnych ludziach.. na to leca suki bez empatii

Gość gość
Hitler pewnie też powodzenie u kobiet miał za to że taki empatyczny był, a na pewno nie dlatego że wszyscy go się bali. I to nie bez powodu jak się później okazało.

Gość gość
gość dziś Męskość, zyczliwość, empatia.... To się liczy a nie jakies k*****enie się i wyzywanie na bogu ducha winnych ludziach.. na to leca suki bez empatii x Właśnie nazwałeś sukami bez empatii ponad 3 miliardy kobiet na świecie.

Gość gość
ość dziś gość dziś Co ma" grej "do poprzednich postaci? Zupełnie nic, i sądzisz że można usprawiedliwiać własne czyny kobiecymi fantazjami? x Aha, czyli według ciebie to że kobiety fantazjują o gwałcie nie ma żadnego przełożenia na to, jaki facet im się podoba? x Skąd niby mam wiedzieć co roi się w głowach kobiet, są różne kobiety jak i mężczyźni. Nie zamierzam umniejszać wartości kobiet, wystarczy że same to robią sobie.

Gość gość
Mow za siebie.

Gość gość
gość dziś ość dziś gość dziś Co ma" grej "do poprzednich postaci? Zupełnie nic, i sądzisz że można usprawiedliwiać własne czyny kobiecymi fantazjami? x Aha, czyli według ciebie to że kobiety fantazjują o gwałcie nie ma żadnego przełożenia na to, jaki facet im się podoba? x Skąd niby mam wiedzieć co roi się w głowach kobiet, są różne kobiety jak i mężczyźni. Nie zamierzam umniejszać wartości kobiet, wystarczy że same to robią sobie. Biały rycerz się znalazł, pewnie dalej wierzysz w to że kobiety to takie miłe stworzonka, które nie mają żadnego wkładu do zła na świecie i szukają kulturalnego księcia z bajki?

Gość gość
O lol

Gość gość
gość dziś gość dziś ość dziś gość dziś Co ma" grej "do poprzednich postaci? Zupełnie nic, i sądzisz że można usprawiedliwiać własne czyny kobiecymi fantazjami? x Aha, czyli według ciebie to że kobiety fantazjują o gwałcie nie ma żadnego przełożenia na to, jaki facet im się podoba? x Skąd niby mam wiedzieć co roi się w głowach kobiet, są różne kobiety jak i mężczyźni. Nie zamierzam umniejszać wartości kobiet, wystarczy że same to robią sobie. Biały rycerz się znalazł, pewnie dalej wierzysz w to że kobiety to takie miłe stworzonka, które nie mają żadnego wkładu do zła na świecie i szukają kulturalnego księcia z bajki? x Nie biały rycerz,lecz kobieta pisząca we własnym imieniu. Nie odpowiadam za inne baby, a usprawiedliwianie własnych czynów babskimi zachciankami jest słabe.

Gość gość
Dokładnie, lol

Gość gość
Nie biały rycerz,lecz kobieta pisząca we własnym imieniu. Nie odpowiadam za inne baby, a usprawiedliwianie własnych czynów babskimi zachciankami jest słabe. x Chcesz powiedzieć że np ani trochę nie kręcą Cię ci faceci na tym filmie?; https://www.youtube.com/watch?v=0HqdSjdtPAQ

Gość gość
Ponieważ tak

Gość gość
Kupa mięśni zero mózgu? [niestety takie pierwsze wrażenie} Niekoniecznie, zresztą ich wizerunek nie współgra z teraźniejszością.

Gość gość
Mentalność ofiary nie usprawiedliwia zezwierzęcenia oprawców. Mnie to nie kręci, dla mnie ani to męskie, ani mądre. Słabszego łatwo zgnoić, postaw się równemu sobie, wtedy pogadamy.

Gość gość
To poczytaj sobie komentarze pod tym filmikiem który podałem. Zobacz ile tam jest napalonych kobiet, które piszą "Khal Drogo jest wspaniały" ( Khal Drogo to ten brutal który wygrał walkę).

Gość gość
gość dziś To poczytaj sobie komentarze pod tym filmikiem który podałem. Zobacz ile tam jest napalonych kobiet, które piszą "Khal Drogo jest wspaniały" ( Khal Drogo to ten brutal który wygrał walkę). x Nie interesują mnie komentarze. Kobieta, kobiecie nie jest równa. Zezwierzęcenie to pierwszy znak, by unikać, nie zaprzątać sobie głowy takimi ludźmi.

Gość gość
A ja "kocham" Daryla Dixona z The Walking Dead, ale to nie znaczy, że chciałabym takiego gościa jako partnera w życiu (ale w czasie apokalipsy Zombie jak najbardziej, mrau) ;D serio, to tylko postacie fikcyjne, tyle ich, że sobie powzdychają do Khala Drogo.