Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niezwykła zależność na forum

Polecane posty

Gość gość

zauważyłem bardzo ciekawą zależność na forum. Iloraz inteligencji osób tutaj, jest odwrotnie proporcjonalny do długośc***enisa dla mężczyzn i szerokości pochwy dla kobiet...

Gość gość
nic dodać, nic ująć. 100/100. Brawo dla autora.

Gość gość
też już o tym myślałam :-) już widzę, jak bohaterowie postu sprawdzają w google co to oznacza :-) Brawo, brawo, brawo. Gratuluję inteligentnej ironii.

Gość gość
Inteligentna ironia ? Ależ moja droga, klaszcząc jak małpka i krzycząc uupu, uup, dla podkreślenia sympatii dla autora, weź pod uwagę, że on pisze również o Tobie i o sobie :) Inteligentnie pozdrawiam ;)

Gość gość
prymitywny... Twój nick wszystko wyjaśnia :-) nie zdajesz sobie sprawy ale właśnie potwietdziłeś tezę autora :-)

Gość gość
do gościa 9:47 zgadza się, napisał także o nas. Ale wychodzę z założenia. Że przyjął iż odpowiednio wysoki poziom inteligencji jest już przu standardowych rozmiarach. Dlatego się utożsamiam z autorem. Nie wiem czy zrozumiałeś? :-)

Gość gość
najlepsze podsumowanie forum jakie czytałam

dIQ/d(dł.penisa + szer.pochwy)= -1/(dł.penisa)^2*df(1/dł.penisa)/d(1/dł.penisa)-1/(szer.pochwy)^2*df(1/szer.pochwy)/d(1/szer.pochwy)

szerokość pochwy nie jest przypadkiem taka sama? Przecież pochwa się rozciąga i dopasowuje do kazdych wymiarów wkładanej rzeczy a po wyjęciu wraca do swoich rozmiarów. jedynie chyba po porodzie może zostać szersza.

szerokość pochwy nie jest przypadkiem taka sama? Przecież pochwa się rozciąga i dopasowuje do kazdych wymiarów wkładanej rzeczy a po wyjęciu wraca do swoich rozmiarów. jedynie chyba po porodzie może zostać szersza.

Gość gość
Zrozumiałam ? Zrozumiałam i moja odpowiedź brzmi. Po c***j mi inteligencja, jeśli moje serce jest puste. Wyklaskując komuś rytm czujecie się lepsi ? Inteligentni ludzie w kontaktach z kimś mnie inteligentnym, po prostu zmieniają towarzystwo. :) Aloha inteligentni w standardowych rozmiarach. :)

Gość gość
yoloxd gratuluję znajomości anatomi. Pochwa się rozciąga i wraca ale do stanu pierwotnego. Pochwa tak samo jak inne części ciała jest inna dla każdej kobiety. Coś jak dziurka w nosie.

Gość CzwarteImperium
Mam wąską pochwę. Sprawdzałam w lustrze. Uff... co za ulga. Dziękuję, że zwróciłeś na to uwagę kochany autorze. :)

Gość gość
jak nie zauważyłaś macicy, to faktycznie ufff

Gość gość
Potwierdzam, ale nie z lustereczkapamięć zakamarków i zapachu mają moje usteczka 👄

Autorze i to ma naprawdę sens. Inteligencja i długość penisa lub szerokość pochwy jest uwarunkowana genetycznie. I teraz dziecko dziedziczy najlepsze geny po matce i ojcu. Jeśli dziewczyna jest super inteligentna to szuka partnera, który jest mało inteligentny, ale ma za to dużego penisa. Dziecko - jeśli to jest chłopiec - po matce dziedziczy inteligencję a po ojcu dziedziczy dużego penisa. Ale coś mi tu nie gra, bo w następnym pokoleniu ta zależność na IQ byłaby nieprawidłowa, no chyba, że istnieją jakieś wyjątki od tej teorii.

Gość gość
sieć neuronowa, skąd masz ten towar?. To mocarz?

Gość CzwarteImperium
:D Zauważyłam...cip==kę, po prostu dziura. :D

Gość gość
pomyśl o nagrodzie Darwina. Masz szanse.

Gość
Dzień się tak dobrze zaczął, a tu wchodzę na kafe i czytam na pierwszej stronie, że jestem głupi...

Gość frida6
nie badz niewdziecznikiem. bardzo pozytywna ocena... lepiej byc glupim, niz g****icielem malych dzieci.

Gość gość
no tak. Jeśli jest jakaś głupia wypowiedź nie na temat, to wiadomo że to frida

Gość gość
ameryke odkryłeś

jestem troche mlodsza od ameryki.. nie przesadzajcie z tym wiekiem 😴

Gość
Od ameryki może i tak, ale czy to nie Ty krzyczałaś "ląd na horyzoncie" z bocianiego gniazda Santa María? ;)