Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aktualizująca

Dla karłów poniżej 170 cm nie ma kobiet

Polecane posty

Gość aktualizująca

Taka jest niestety smutna prawda. Jak facet jest karłem i ma poniżej 170 cm to nie znajdzie sobie ŻADNEJ dziewczyny, nawet takie co ma 150 cm. I powiem więcej... niskie dziewczyny wolą właśnie wysokich facetów takich nawet powyżej 180 cm i wyższych! Dlatego jest mi przykro to pisać, ale karły o wzroście 169 cm i niższym powinni dać sobie raz na zawsze spokój z kobietami. Znam przypadek że facet o wzroście 169 cm startował do karlicy co miała 130 cm i ona go odrzuciła bo stwierdziła że jest za niski :D Sama mam 165 cm i dla mnie facet musi mieć minimum 170 cm! Pozdrawiam was

Gość gość
Haha

Gość gość
wprowadzasz nową definicje karłowatości o której świat nie słyszał. Może dostaniesz Nobla ? Wróc się do podstawówki. Poczytaj czym jest karłowatość w encyklopedii. Karłowatośc cechuje ludzi do 140 cm wzrostu Poziom twojej inteligencji jest równy poziomowi szympansa

Gość aktualizująca
Karłowatość poniżej 140 cm to była ze 30 lat temu. Teraz wzrost poszedł znacząco w górę i u faceta średni wzrost to 180 cm, a poniżej 170 cm już karłowatość, niestety.

Gość gość
to nie podstawówka , to szkoła specjalna .. Dzieci w Podstawówce wiedzą czym jest karłowatość

Gość aktualizująca
Karłowatość to owszem wzrost poniżej 140 cm, ale U KOBIET !!! U mężczyzny karłowatość to w dzisiejszych czasach wzrost poniżej 170 cm!!

Gość gość
Karłowatość - niedobór wzrostu, nanosomia, u kobiet wzrost poniżej 140 cm, u mężczyzn poniżej 150 cm Przyczyny: 1) karłowatość konstytucjonalna, 2) karłowatości hormonalne: a) przysadkowa (karłowatość jest tu jednym z objawów, ponieważ występuje niedoczynność przysadki, a w wyniku niedobór hormonów przedniego płata przysadki), b) tarczycowa (przy niedoczynności tarczycy, towarzyszy niedorozwój umysłowy), c) trzustkowa (jako skutek wadliwie leczonej cukrzycy), 3) karłowatości związane z nieprawidłowościami chromosomów: zespół Turnera, zespół Downa (aberracja chromosomowe), 4) karłowatości związane z zaburzeniami rozwojowymi, towarzyszą wadom wrodzonym serca, nerek, jelit, 5) karłowatości na podłożu zaburzeń kostnienia achondroplazja. Leczenie: w karłowatości przysadkowej i tarczycowej leczenie substytucyjne (ludzki hormon wzrostu, hormony tarczycy - tyroksyna). W innych postaciach leczenie przyczynowe - usuwanie wad.

Gość gość
Jak ktoś pisze o facetach 169 cm wzrostu to musi to być kurdu bydzia od tego brzydkiego kurdupla :D

Gość aktualizująca
Zrozumcie że tak było KIEDYŚ! Te informacje są niezaktualizowane!! Wzrost w dzisiejszych czasach poszedł znacząco w górę i większość młodych mężczyzn ma średnio 190 cm i 2 metry. Wzrost poniżej 170 cm u mężczyzny jest karłowatością. U starszych może nie, bo starsi są jeszcze starszym pokoleniem i mają prawo być niżsi. Natomiast facet co jest po 20-tce i ma mniej niż 170 cm, to jest niestety w dzisiejszych czasach karłem! A u kobiet jest inaczej, bo kobieta faktycznie poniżej 140 cm jest karłowata.

Gość gość
I tak jak przyjeżdżają niscy murzyni z wielkimi pałami to im dajecie, więc wzrost nie jest taki ważny.

Gość aktualizująca
Znacie jakiś przypadek że młody karzeł po 20-tce albo po 30-tce o wzroście niższym niż 170 cm ma kobietę? Bo ja nie znam! Kobiet dla takich niskich facetów po prostu nie ma! Nawet autentyczne karlice wolą wysokich!!

Gość gość
Faceci poniżej 170 cm mają tak zrytą psychikę z powodu wzrostu, że najczęściej zapadają na choroby psychiczne. Często też popełniają samobójstwa.

Gość gość
W Polsce bardzo mało jest młodych facetów poniżej 170 cm. 99 % ma jednak te 170 cm i powyżej.

Gość gość
powyżej 190 cm też jest bardzo mało 99 % ma 189 cm i poniżej

Gość gość
Więcej w Polsce jest jednak bardzo wysokich facetów powyżej 2 metrów, niż karłów poniżej 170 cm. Szczerze nie spotkałem żadnego faceta w wieku 20-3o lat, który by miał mniej niż 170 cm!

Piszesz takie głupoty a sama jesteś niska..czyli karłowata? Wysoki cie moze nie ze chciec.

Gość aktualizująca
165 to wzrost jak najbardziej średni jak na kobietę. Ba, nawet 160 cm to spoko laska. Facet natomiast nie może być karłem i musi przynajmniej te 170 cm mieć!!

Gość gość
Ja mam 168. I kobietę z cyckami miseczka G do tego piękna i inteligentna nieziemsko :P

Gość gość
Idąc tokiem myślenia autorki to w średnowieczu rycerze byli karłami, a pomimo to białogłowe dawały im kupra :D Faceci nie wpadajcie w kompleksy :)

autorka pytania inteligencją nie grzeszy. jest pusta i karłem (165 cm? hahaha) a czepia się facetów o wzrost, więc przystojnego, wysokiego, inteligentnego nie znajdzie bo żaden nie chce karłów z krótkimi nózkami.

Gość aktualizująca
Dla facetów poniżej 170 cm jestem za wysoka! Mogę mieć faceta niskiego, ale przynajmniej te 170 cm musi mieć i ani milimetra mniej!! Ja od razu zauważę czy facet ma 170 cm czy ma 169 cm. To różnica bardzo łatwa do zauważenia.

Gość gość
up

No fakt... facetów o wzroście 169 cm w podobnym wieku co ja to w Bydgoszczy w ogóle nie ma i to jest fakt!

Możliwe że to troll, ale dziewczyna niestety ma rację. Sam mam poniżej 170 cm i również uważam że nie powinienem mieć żadnej kobiety. Na mój wzrost po prostu nie ma kobiety!

Gość gość
Aktualizująca Czy kobieta, dziewczyna o wzroście 186 cm.wzrostu yo już jest mutant, według ciebie?