Yoloxd 0 Napisano Lipiec 27, 2015 Ćwiczyłam przez ostatnie półtora tygodnie dość intensywnie jak na mnie i na mój ruch. Miałam straszne zakwasy, najbardziej to w zgięciach tu gdzie kolana. Teraz próbowałam poćwiczyć ale się nie da, nie mogę się schylić bo straszne "ciągnięcie" i ból odczuwam w mięśniach a szczególnie w jednej nodze. Nie umie ćwiczyć tak umiarkowanie, jak ćwiczę to na całego a od tego może mi się porobić jeszcze więcej rozstępów. Nie ćwiczyć czy ćwiczyć mimo wszystko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mość Napisano Lipiec 29, 2015 jakie plany na weekend Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość e w a a Napisano Lipiec 29, 2015 Odpocząć. Mięsnie się musza zregenerować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mość Napisano Lipiec 29, 2015 na biologii Pani mówiła żeby lekko potrenować, porozciągać się żeby pobudzić krążenie i przyśpieszyć usuwanie kwasu z mięśni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach