Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kafeteria wczoraj i dziś

Polecane posty

Gość gość

Lepiej było kiedyś czy dzisiaj. Co powinno wrócić z dawnych czasów, co z obecnej powinno zostać usunięte i co nowego należy wprowadzić.

Gość gość
takie dyskusje nie mają sensu bo zarządzający tym forum mają w dooopie opinie ludzi :) jęki stęki nic nie dadzą :)

Gość gość
Nie chodzi mi oto że administratorzy coś zmienią. To ma mieć charakter wspomnień i dyskusji. Mi brakuje,ze nie ma już tematów długich na kilkadziesiąt stron. Razi zaś język niektórych forumowiczow

"Mi brakuje,ze nie ma już tematów długich na kilkadziesiąt stron." Jak mają być tematy długie na kilkadziesiąt stron, jak wystarczy jedno "zgłoś" by cały temat, najprawdopodobniej bez żadnej weryfikacji zgłoszenia, wyleciał w kosmos tj. został bezpowrotnie usunięty z forum? Ewidentna wina ***, tak samo jak poziom językowy tego forum również jest przykładem ich ignorancji. Zamiast nadzorować forum, założyli idiotyczne filtry, które czaszkują słowa, które nie są przekleństwami, np. "daj***ardzo dużo" (czyli "bardzo dużo daje"), ale jednocześnie przepuszczają wiele wyzwisk nawet bez czaszkowania. Do tego dołożyli jeszcze wyjątkowo durne filtry antyspamowe, które nie wyłapują chamskiej reklamy stron w postach typu: "Mi pomógł cudowny lex XXX! Spróbuj na stronie www.xxx.pl!", ale blokują jako spam zupełnie niewinne posty, w których pojawi się słowo-klucz takie jak (nie wiedzieć czemu) nazwa najpopularniejszej wyszukiwarki gugiel... x Podsumowując, to, co się tu dzieje, to Sodoma i Gomora. Szkoda, bo forum ma ogromny potencjał.

Acha, oczywiście posty zawierające słowo na M oznaczające "pana i władcę forum, odpowiedzialnego za jego moderację" również są blokowane -.-