Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie dodatki do tej sukienki?

Polecane posty

Gość gość
buty będą ciemno malinowe w kierunku bordo zapomniałam dodać. Ewentualnie czarne.

Gość gość
trudne zadanie, bo dodatki tylko i wylacznie w ktoryms z kolorow kwiatow, chyba, ze metal z ostrym polyskiem

Gość gość
no dobra - a czarna czy biała marynarka? No i torebka? Może uda mi się trafić coś w kolor butów...

Gość gość
no i i paznokcie - białe i jakiś delikatny akcent w kolorach kwiatów, czy może skupić się na tej czerwieni jak buty na białym tle lub jasnym a ten niebieskawy olać? Generalnie jestem blondynką i mam niebieskie oczy więc powinno pasować.

Gość gość
up

Gość gość
up up

Gość gość
Wejdź na www.meamoore.com/pol_m_bizuteria-damska_bizuteria-ze-skory-294.html. Biżuteria ze skóry powinna ładnie się prezentować z sukienką :)

Gość Pantegram
Wydaje mi się, że biała marynarka będzie lepiej pasować do Twoich blond włosów i do tej sukienki. Skoro masz malinowe buty, to dobrałabym dodatki w tych dwóch kolorach wiodących - malinowym i białym, by stanowiły jednolite tło dla sukienki. Chodzi mi generalnie o to, by dodatki nie były zbyt pstrokate, aby w połączeniu z sukienką nie dały wrażenia nadmiaru pstrokacizny. Z moich obserwacji wynika, że taka przeciwwaga (wzorek przełamać gładkim, zbyt jednolity kolor - innym kolorem) zazwyczaj wygląda bardzo dobrze. Paznokcie zarówno mogą być białe z malinowym kwiatkiem, jak i można poszaleć ;) ponieważ na paznokciach masz największe pole do popisu, zostawiłabym ich "dobór" na sam koniec, aby jak najlepiej harmonizowały z resztą stroju.

Wydaje mi się, że fajnie by wyglądały do tej sukienki białe buty + biała marynarka.