Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sieć neuronowa

Czy uważacie się za atrakcyjnych ludzi ?

Polecane posty

Gość gość
9/10. Jestem atrakcyjna, faceci oglądają się kobiety zazdroszczą. Wychodzę z domu raz w tygodniu, by uniknąć spojrzeń.

Gość gość
Futro latem grzeje, nie ciąży ci?

Gość gość
Ja ludzką burzę włosów na głowie:).

Gość gość
Tak ocenie się 8/10. Koleżanki mnie nienawidzą bo nie raz słyszałam, że zazdroszczą mi nóg, odstającego tyłka, figury, twarzy. Faceci się ciągle za mną oglądają. Byłam ostatnio na zakupach w galerii to szło przedemną 3 facetów i wszyscy się odwrócili i uśmiechnęli. Kiedyś gadałam na ulicy przez telefon to jeden wzroku nie mógł odemnie oderwać i aż gały wytrzeszczył hehe :D

do mnie dziewczyny się nie uśmiechają, :-( o przepraszam ostatnio jedna dziewczyna się uśmiechnęła do mnie, bo przez moje długie włosy pomyliła mnie z dziewczyną :-)

Gość gość
Ja boję się ludzi, unikam ich spojrzeń. Wiem,że gapią się od osób postronnych.

Gość gość
Sama już nie wiem. Raz mi się wydaje że tak, innym razem że nie. Prawda pewnie leży gdzieś po środku. Nawet nie wiem czy się na mnie gapią, bo mam chyba coś na kształt fobii społecznej, unikam wzroku innych, zwłaszcza facetów... A nawet jak się gapią to co? Nie musi to od razu oznaczać, że im się podobam. To pewnie jestem gdzieś 5/10, w porywach do 6... ;)

Gość gość
gość dziś Sama już nie wiem. Raz mi się wydaje że tak, innym razem że nie. Prawda pewnie leży gdzieś po środku. Nawet nie wiem czy się na mnie gapią, bo mam chyba coś na kształt fobii społecznej, unikam wzroku innych, zwłaszcza facetów... A nawet jak się gapią to co? Nie musi to od razu oznaczać, że im się podobam. To pewnie jestem gdzieś 5/10, w porywach do 6... oczko.gif x Myślałam podobnie. Może to głupie i nieadekwatne, zapytałam syna chyba nie wyglądam źle, tak staro? Powiedział, wszyscy oglądają się za tobą, to dlaczego pytasz, chyba sama wiesz.

Gość gość
Wiesz, ja nie mam faceta. Nie jestem zaczepiana, podrywana, w ciągu całego życia kilku facetów owszem było realnie urzeczonych mną, ale byli to faceci nie w moim guście. Generalnie szału nie robię. Mam kilka cech wyglądu uznawanych za wady. Nie mam zbytnio podstaw do tego by uważać się za atrakcyjną...

Gość gość
fiku mikuu ocenia się na 12/10

Gość gość
Jestem obyta a czy atrakcyjna? Zależy w czyich oczach. Ja się sobie na tyle podobam że nie mam niskiej samooceny i nie zwracam uwagi na zewnętrzny wygląd innych. Słucham uszami i zwracam uwagę na to o czym mówią.

Gość gość
W moim wypadku, zastanawiam się co ludzie widzą. Biorąc mój wiek pod uwagę, obawiam się że posądzają mnie o zaprzedanie duszy diabłu. Oni zmieniają się, a ja owszem zmieniam się, jednak starość nie ima się mojego wizerunku. Muszę przyznać, że im jestem starsza, tym lepiej wyglądam. Rysy twarzy nabrały szlachetności. Z wiejskiej gówniary, ukształtowała się szlachcianka. Kobieta o delikatnej urodzie. Nie pojmuję tego, a co mają powiedzieć ludzie.

Gość gość
Nie jestem muzułmanką, broń Boże. Mam taką twarz.

Gość gość
Nie, jestem paskudna. Z mojego punktu widzenia wyglądam jak g****o, tylko dlaczego ci ludzie się gapią. Oni chyba widzą coś innego, chciałabym widzieć to co oni.

Gość gość
5/10 ale dziwne jest to, ze mam powodzenie, mam dziwna urode i chyba dlatego

Gość gość
Chyba slaba 3, mam bardzo duze kompleksy. Ciagle wydaje mi sie,ze ludzie patrza sie na mnie i sie smieja ze mnie. Chociaz jedno ostatnio mnie zdziwilo,kolega jak mnie zobaczyl na ulicy to sam z siebie powiedzial,ze jestem jak wino im starsza tym lepsza ale chyba probowal byc mily.

Gość gość
4/10, a jak mam gorszy dzien i bez make upu 3/10 dla mnie 5 to standartowy, nieszpetny przecietniak, ktory nie ma jednak zadnych defektow ale i nie wyroznia sie z tlumu uroda.ja mam cala liste, z wieeeeelkim nochalem na pierwszym miejscu

Gość gość
3, 4 a to dziwne, bo na badoo mialam srednio 6-7.chyba ta strona jest tzw "pozytywna", zeby nikt nie popelnil samobojstwa ani sie nie obrazil i nie wyrejestrowal

Gość gość
Dziewczyny powinnyście być zadowolone jak faceci gapią się na was. Nie peszcie się nie czujcie się nieswojo. Goście tak mają, natura, tego nie da się oszukać. Testosteron i adrenalina towarzyszom nam na co dzień. Jak się gapimy znaczy jest coś interesującego. Pozdrawiam Pogodny

Gość gość
Przecież tu sie wpisuje cały czas jedna i ta sama pasztetówa co sie podszywa pod różne osoby. Nie bądźcie aż takimi lemingami.