Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Notariusz

Polecane posty

Gość gość
Wszystkim osobom mieszkającym w okolicach Torunia polecam zgłosić się do kancelarii notarialnej www.notariuszchwialkowski.pl Kancelaria ta jest świetnie prowadzona i świadczy swoje usługi na najwyższym poziomie.

Gość gość
W Krakowie na Długiej kancelarię ma pani Anna Karczewska http://www.notariuszkarczewska.pl/ bardzo doba pani notariusz. Parę razy korzystaliśmy z jej kancelarii i zawsze wszystko idzie szybko i sprawnie.

Gość gość
Poświadczenia notarialne i oficjalne spisywanie protokołów robimy w obecności notariusza www.notariuszszczecin.com.pl który jest sumienny i kompetentny.

Gość gość
Na sprawną, uprzejmą i fachową obsługę można liczyć u www.sosnowiecnotariusz.pl. Szybko załatwiona sprawa. Mimo wielu moich pytań notariusz wykazał się ogromną cierpliwością i empatią.  Kompleksowa pomoc notarialna.

Gość gość
W Szczecinie korzystałem z usług kancelarii www.notariusz-prawobrzeze.pl. Dokonywaliśmy czynności notarialnych związanych ze sprzedażą mieszkania. Bardzo miła obsługa i duża wiedza pani notariusz Doroty Szuman-Krzych.

Gość gość
Ja kilka tygodni temu sporządzałam akt notarialny w kancelarii www.notariuszursynow.waw.pl. Bardzo miła atmosfera, dobra lokalizacja i pełen profesjonalizm pani notariusz.

Gość gość
Bardzo dobra kancelaria to ta pana Łukasza Chwiałkowskiego z Łaziennej z Torunia http://notariuszchwialkowski.pl/ Wielokrotnie korzystaliśmy z tej właśnie kancelarii i zawsze wszystko było porządnie dopilnowane, notariusz bardzo profesjonalny, taksa przyzwoita. Ogółem z naszej strony 100% zadowolenia.

Gość Tajra

To jest kwestia tego do kogo się zwrócić o pomoc. Ja skorzystałam z usług Kancelarii Notarialnej Cejrowska i jestem bardzo zadowolona z efektu. Szybko sporządzony akt notarialny i po problemie. Miłe podejście do klienta.

Ja podczas kupna mieszkania we Wrocławiu korzystałam z usług kancelarii www.tarkowski.eu. Bardzo miła obsługa, przyjazna atmosfera i dogodne terminy spotkań.

Gość fulio

Wszystkim osobom mieszkającym w Szczecinie, które rozglądają sięga sprawdzonym notariuszem polecam skontaktować się z kancelarią www.notariusz-grzybowska.pl Tam na pewno spotkacie się z profesjonalną obsługą.

Gość lulllna

U nas sprawdziła się kancelaria notarialna Jeziorscy jeziorscy.com.pl ze Zgierza. Wszystko fachowo, szybko i sprawnie ogarnęli, wizyta nie trwała długo. Jak dla mnie pełen profesjonalizm, dobre podejście do klienta i plus za nieprzesadzoną taksę.

Gość annaW

Zawsze przyda się namiar na solidnego notariusza. Ja bardzo dobrze oceniam usługi pani notariusz Anny Karczewskiej z Krakowa. Pełen profesjonalizm, solidność, zaangażowanie i przyjazna cena. Trzymam się tej kancelarii od lat.

Gość wiktorr

Bardzo nam odpowiada poznańska Kancelaria Notarialna Ireny Antkowiak notariuszantkowiakirena.pl/ Bardzo solidna rzetelna, profesjonalna kancelaria. Korzystam od lat i mam do nich duże zaufanie, wielokrotnie dobrze się sprawdzili.

Ostatnio korzystałem z pomocy kancelarii notarialnej, więc mogę co nieco podpowiedzieć. Mieszkam we Wrocławiu i tutaj polecono mi kancelarię http://kancelarianotarialna.wroc.pl/ . Bardzo rzeczowe i konkretne podejście do tematu. Po śmierci dziadka mieliśmy sporo formalności do załatwienia, a dzięki ich pomocy poszło naprawdę sprawnie.

Gość fata

Dla mnie notariusz Cejrowska to wspaniała kobieta. Co prawda, to jej praca, ale podejście do klienta na najwyższym poziomie. Duża wiedza, szybka i skuteczna. 

Gość eryka

Jeśli ktoś z was szukałby namiarów w Krakowie, to polecam notariusz www.notariuszkarczewska.pl. Wyjątkowo empatyczna osoba, która zawsze chętnie pomoże z życzliwością i wielką serdecznością. Rzadko dzisiaj spotyka się z tak przyjaznym nastawieniem do petenta. 

Gość olgah

Zdecydowanie polecam notariusz Cejrowską. Doświadczona, profesjonalna, rzetelna obsługa. 

Gość agneska

Jestem zadowolona, że do współpracy zaprosiłam notariusz Cejrowską. Solidna kancelaria z Tczewa. Potrzeby klienta stawia na pierwszym miejscu, co daje się odczuć.