Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xen

Nie warto rozmieniać się na drobne.

Polecane posty

Gość gość ja
Zależy o jakim rozdrabianiu się na drobne mowa? Hej XEN :-)

Witaj:), znalazłaś mnie a moja myśl wyniknęła z przeszłości. Analizuję wklejone przeze mnie linki z tematu:"DLA KLUBU: ROGER WATERS, ...

Odniosłam wrażenie, im dłużej tutaj jestem, tym bardziej niknę.

W tamtym temacie, poprzez muzykę ujawniłam ścieżkę emocjonalną własnego życia:). Fajnie zwiedzić to kolejny raz.

Link do filmu,który wkleiłam nie miał wirusów. Działa do dzisiaj.

Gość gość ja
Miło Cię "widzieć" :-) Ciekawie określiłaś ścieżkę swojego życia poprzez muzykę. Ja jakoś nigdy nie patrzyłam na to z tej perspektywy. Noooo...może kiedy byłam smarkulą ale potem mi przeszło. Nie chciałam aby piosenki przypominały mi cokolwiek albo...kogokolwiek. Spotkałam się z taką sytuacją że koleżanka nie mogła słuchać jakieś tam piosenki bo jej przypominało toi owo i zawsze chlipała :-) Ja tak nie chcę i kurde...nie wiem czy mi się słuch wyostrzył czy co (a może zgorzkniałam na stare lata? Hi..hi..hi.., ale niektórych nagrać nie dzierżę :-) P.S. O jakim filmie mówisz?

Gość gość ja
O! Ewidentnie przegapiłam. Właśnie "pstryknęłam" i widzę że "gra" :-) Wprawdzie coś mi się w głowie majaczy że już go kiedyś widziałam ale..nie jestem pewna. Dzięki :-) P.S. Uwielbiam ich akcent hi..hi..hi..

Gość gość ja
Fabuła przypomina mi nieco czasy PRL-u gdzie bezpieczniej było być "głupszym" niż mądrzejszym bo Ci mądrzejsi i inteligentniejsi lądowali w więzieniach albo...znikali. Szczególnie w czasach Solidarności. Trochę uogólniam, ale coś w ten deseń :-)

Z Pr- elem, raczej nie wiele ma to wspólnego.

Gość gość ja
No przecież wiem :-) Indie a PL to daleka droga. Chodzi mi raczej o fabułę...albo źle się wraziłam/ujęłam? Jednak jakoś tak mi się kojarzy :-)

Gość gość ja
Albooo.... ja nie jestem aż tak "dogłębna"?