Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile miesięcy starań trzeba zeby tak zgłupieć?

Polecane posty

Gość gość

Czy już była owulacja?proszę o pomoc gość dziś [08:27] oto moje temperatury: 7dc-36,15 8dc-36,47 9dc-36,41 10dc-36,35 11dc-36,74 12dc-36,41 13dc-36,25 14dc-36,27 15dc-36,51 16dc-36,25 17dc-36,65

Gość gość
O tej samej porze mierzysz? Nic nie zaburza temperatury? Ilu dni trwają średnio Twoje cykle?

Gość gość
niewiem co Cię tak bawi? odpowiem Ci na nurtujące Ciebie pytanie staram się już prawie 1,5 roku.Mam nadzieję ,że chociaż trochę zaspokoiłam Twoją ciekawość.Pozdrawiam.

Gość gość
Ja zaczelam świrować po roku starań o drugie dziecko a udalo mi sie dopiero po 3 latach. I co, bawi Cie to?

Gość gość
do gościa z 8:58 mój cykl jest nieregularny waha się miedzy 30 a 36 dni.Miałam parę dni temu przeziębiony pęcherz i brałam zwykłe tabletki na bazie żurawiny , które pomogły.Zdaje sobie sprawę ,że mogło to wpłynąć na pomiary.Temperaturę mierze zawsze jak się obudze oscyluje to między godziną 6 a 7.

Gość gość
ale autor tematu ma rację laski już swirują na punkcie ciązy ... nic tylko ciaza w glowie ... a pozniej psycha siada ! same sobie zakłdacie blokadę ! i pisze to osoba która tez miała problemy ...

Gość gość
ile trwał twój problem???