Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Test 3 tygodnie po stosunku

Polecane posty

Gość gość

Witam, Kochaliśmy się z partnerem 3 tyg temu (stosunek przerywany). 11 miesięcy temu urodziłam dziecko, od tego czasu okres jeszcze nie wrócił. Natomiast od kilku dni odczuwałam różne dziwne symptomy- kłucie jajników, takie lekkie skurcze, ciągnięcie i postanowiłam wczoraj wieczorem zrobić test ciążowy na wszelki wypadek (w tajemnicy przed mężem, żeby się nie śmiał). Zrobiłam w łazience, po 3 minutach zerknęłam- 1 kreska. A dziś rano wstaję, wzięłam test do ręki i patrzę- cień drugiej kreski, taki delikatny ale jest. No i teraz nie wiem co to oznacza. Tak mi się wydaje że test 3 tyg po to powinny być dwie grube krechy. Może się mylę. Może ktoś miał podobną sytuację albo umie doradzić?

Gość gość
A może to po prostu po czasie jakoś pole testowe się zaznaczyło. To był Pink test płytkowy.

Gość gość
Oznacza to, że testu nie odczytuje się po czasie określonym w ulotce.

Gość gość
Może za krótko czekałaś z odczytaniem wyniku lub faktycznie zaszła reakcja chemiczna i kreska pojawiła się po czasie. Najlepiej powtórz test

Gość gość
nastepna która nie umie czytac... pisze zeby robic rano-nie ona musi wieczorem pisze w jakim czasie nalezy odczytac test-nie, ona musi po swojemu najlepiej odczekac kilka godzin widze ze jestescie mądrzejsze niz autorzy testu...