Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spóźniona bardzo

Mąż dzieci kobieta koło 40tki

Polecane posty

Gość Spóźniona bardzo

Kafeterianie, myślicie,że możliwe jest jeszcze poznanie przez 37letnia kobietę mężczyzny i założenie rodziny? Czy nie bałybyście się zajść w ciążę w starszym wieku? Ryzyko powikłań, śmierci rośnie przecież z wiekiem. Również mężczyźni wolą pewnie w większości dużo młodsze kobiety. W swoim życiu byłam w dwóch związkach. Pierwszy-jeszcze na studiach-rozstaliśmy się gdy mieliśmy po 26 lat-były poznał inną, wyjechali za granicę gdzie pewnie do dziś żyją, wiem, ze mają jedno dziecko. Gdy miałam 30lat poznałam drugiego partnera. Byliśmy razem 4lata po czym stwierdził, że jednak nie dorósł jeszcze do małżeństwa. Krótko mówiąc rozstalismy się. Przez rok D ochodzilam do siebie, a były jest obecnie zaręczyny z inną. Od tego czasu szukam kogos i znaleźć nie moge. Mam wrażenie, że wszyscy są już zonaci albo mają uraz do kobiet i nie chcą związków. Czy są wśród Was osoby, kyóre ułożyło sobie źycoe miłosne i rodzinne w późniejszym wieku? Powoli tracę nadzieję

Gość gość
Sa babki które i w wieku 40 lat znajdą faceta i urodzą dziecko, ale ty do nich nie należysz, wali od ciebie przegrywem na kilometr.

Gość gość
takiemu starem to już konar nie płonie

Gość gość
Chciałabym Ci napisać coś pozytywnego. Ale sama mam 30 lat i już nie widzę dla siebie powoli nadziei. Mieszkam w mieście, gdzie się nie ruszę to same kobiety. Nie mam gdzie kogoś poznać. Jak już się trafi jakiś facet, to jest zajęty. A zresztą Polska to nie południe Europy gdzie ludzie są bardziej towarzyscy, wygadani, otwarci na nowe znajomości. U nas to tzw"wychodzenie do ludzi" wygląda inaczej.

Gość Spóźniona bardzo
A jaki to "przegryw"? Stwierdzam fakt.

>>>Czy są wśród Was osoby, kyóre ułożyło sobie źycoe miłosne i rodzinne w późniejszym wieku?<<< x Moje właśnie zaczyna układać się :), z dziewczyną w wieku zbliżonym do Twojego :).