Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prosze was o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Czy od kochania sie z chlopakiem kilka tygodni od porodu cesarskiego ciecia moga wystapic jakies komplikacje albo infekcje??? Prosze o was o szybkie odpowiedz modle sie zeby to nie bylo od kochania sie z chlopakiem tylko od czego innego

Gość gość
ale jakie komplikacje i ile od cc?

Gość gość
Jakos po 20lipca a cesarke mialam 13czerwca brzuch mnie boli bo lewej stronie pod zebrami plecy mnie nola taki bol promieniujacy i jeszcze do tego dochodzi temperatura powyzej 39stopni i wymioty

Gość gość
A na wizycie kontrolnej bylas ?? Połóg sie skończył? Do lekarza pędź, jakie to ma znaczenie co jest przyczyna?

Gość gość
Do lekarza ! To może być infekcja spowodowana różnymi czynnikami, w tym też penetracją ( bakterie na członku dostały się do poranionej macicy). Badanie krwi, moczu itp. Objawy masz poważne.

Gość gość
Polog po cesarce trwa podobno 6tygodni bylam na wizycie kontrolnej to lekarz mi powiedzial ze mam przyjsc po 13 wrzesnia i wtedy mnie przebada ginekologicznie i ze przez 3miesiace nie mozna sie kochac dzisiaj ide do ginekologa a na necie czytalam ze inne sie kochaly nawet juz po 2tygodniach i im nie ma

Gość gość
Ale na czlonka on zakladal prezerwatywe i jak juz dochodzil to ją wyciagal ze mnie zeby nie pekla zebym zas w ciazy nie byla Krwawienie po porodowe mi sie juz dawno skonczyly resztki z macicy tez juz dawno wylecialy

Gość gość
Zbieram sie pomalu na wizyte do lekarza i modle sie zeby to nie bylo ani nie okazalo sie ze przez kochanie sie tylko od czego innego

Gość gość
Ale co za różnica od czego? Do lekarza szybko na wizytę! Powiedz, że pilna sytuacja, nawet dzisiaj żeby Cię przyjął, choćby prywatnie... To nie są żarty, ludzie naprawdę czasami was nie rozumiem... Ból i gorączka miesiąc po porodzie, a Ty szukasz pomocy na kafeterii? Przecież nikt na odległość Ci diagnozy nie postawi...

Gość gość
a na necie czytalam ze inne sie kochaly nawet juz po 2tygodniach i im nie ma x 2 tygodnie po cesarce seks? Przecież tydzień się w szpitalu leży...

Gość gość
Bylam u lekarza i ginekologicznie jest wszystko wporzadku zlecil mi badania krwi i mocz