Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przekonałam się że..

Polecane posty

Gość gość

wszystkie baby na tym forum są zawistne,odpisuja tylko po to żeby dowalić drugiej zero pomocy tylko zawiść katastrofa !!!!! co się z wami dzieje? każdy jest zmieszany z błotem KARMA WRACA

Gość gość
uwierz, nie wszystkie, takie stwierdzenie jest krzywdzące

Gość gość
ale przeważnie tak jest ja sama nie jednokrotnie się o tym przekonałam.Ja jak uważam temat za beznadziejny nawet na niego nie odpisuje ale reszta hien tylko czeka żeby komuś ubliżyć

Gość gość
No zgodzę się, że faktycznie niektóre osoby wręcz chełpią się tym, że komuś dowalą. Tylko co zrobić? Z niektórymi nie da się prowadzić dyskusji. Najbardziej jednak dobija mnie jak zaczyna się od wyzwisk, tego normalnie nie mogę zdzierżyć, ale nigdy nie odpowiadam chamstwem na chamstwo, co szczerze powiedziawszy wywołuje jeszcze większe plucie jadem, pozostaje mi się tylko pośmiać pod nosem że ktoś siebie nie widzi w tym momencie. Moja wyobraźnia podsuwa mi wtedy nieziemskie obrazki;)

Gość gość
Zgadzam sie w 100%. Zawisc, zazdrosc, plucie jadem jest tu na porzadku dziennym. Wszystko dlatego, ze jest sie zupelnie anonimowym. Najlepszym lekarstwem na takie zlosliwe komentarze jest ignorowanie ich :)

Gość gość
to ja autorka wydaje mi się że wiekszość osób się w ten sposób dowartościowuje.Na co dzień są skryte lub boją się własnego cienia a w internecie kozaki jakich świat nie widział.Wiem jedno napewno że na tym forum uzyskać pomoc to rzadkość zazwyczaj zakładając temat już 2 lub 3 odpowiedz jest z wyzwiskiem