Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Zośka1111

chłopcy...

Polecane posty

witajcie. Muszę wam coś opowiedzieć bo kompletnie nie wiem co mam zrobić. poznałam kilka miesięcy temu chłopaka. młody przystojny wysoki chłopak z którym się umówiłam że zostaniemy tylko przyjaciółmi . no więc był to piątek on pojechał do lekarza . ja się szykowałam na imprezę. i za jakiś czas napisał żebym przyszła bo specjalnie dla mnie przyjechał . no to więc poszłam pogadaliśmy z 2 godziny i skoczył do domu bo miał jakąś sprawę . za niedługo potem przyszedł znowu i z przyjaciółmi poszliśmy pić bawić się . byłam z nim przez cały czas. kolege spotkaliśmy na mieście spytał czy my coś ze sobą kręcimy ja powiedziałam że nie bo tak przeciez się umówiliśmy ale on się na mnie popatrzył i powiedział że nie wie że może . myślałam że się przesłyszałam ale no byłam trzeźwa na tyle że wiedziałam co on mówi. spędziłam z nim prawie całą noc bo koleżankę pilnowaliśmy bo się napiła. było chłodno bo to noc . on mnie przytulił była taka sytuacja że prawie byśmy się pocałowali. odprowadził mnie do domu. na drugi dzień pisałam z nim chwile. ale potem już nic się nie odzywał. minął kolejny dzień a on dalej nic nie pisał . w końcu napisałam do niego czy jest na mnie zły . powiedział że nie bo nie ma za co. no spoko . tylko gdyby tak było to by nadal pisał. nie wiem co się dzieje nie piszemy ze sobą już tydzień... nie wiem czy mam do niego napisać ?? czy mam czekać . lub czy mam odpuścić go sobie... :( naprawdę go lubię. ale nie wiem co zrobiłam źle że on nie pisze..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować