Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaległy urlop wypoczynkowy po macierzyńskim trzeba wykorzystać???

Polecane posty

Gość gość

czy zapłacą ? Za miesiąc wracam do pracy do fabryki . Może ktoś może się orientuje czy taki urlop trzeba wykorzystać a jeśli nie to czy zapłacą . Mam 2 tygodnie zaległe .

Gość gość
raczej wykorzystac

Gość gość
ja wybieram bo nie wypłacą a potem nie będą chcieli zaległego dać

Gość gość
Ja musiałam wykorzystać,właśnie na nim jestem. Zaległy z poprzedniego roku należy wykorzystać do końca września chyba w przeciwnym razie przepada i kasy na pewno się nie dostaje.

Gość gość
Tu autorka . Myślałam , że wypłacają jak ktoś urlopu nie bierze . Z tego co słyszałam to znajomy z tej firmy właśnie dostał kasę za urlop niewykorzystany . Jak po macierzyńskim jest inaczej i nie płacą to będę trochę zawiedziona .

Gość gość
Powinnaś się dopytać,ja pracuję w panstwowce I nam nie wyplacają jeżeli nie wykorzystamy. Poza tym nie szkoda Ci tych dwóch tygodni?

Gość gość
Ekwiwalent za niewykorzystany urlop dostaje się wtedy gdy nie ma możliwości wykorzystania urlopu wypoczynkowego w naturze.

Gość gość
Dziecko zapisałam już od września i tak kasa się przyda . A 2 tyg to będę niepotrzebnie się tylko stresowała . Nie było mnie prawie 2 lata bo ciąża z problemami i cały czas prawie do końca na lekach . Dużo rzeczy się pozmieniało i trochę zapomniałam .