Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bratowa na moim weselu...

Polecane posty

Gość gość
Na moim weselu prawie cały czas ktoś siedział na moim miejscu (bo ja byłam albo na parkiecie albo przy stołach gości) i nie robiłam z tego afery, to tylko krzesło, nie tron królewski.

Gość gość
Na moim weselu prawie cały czas ktoś siedział na moim miejscu (bo ja byłam albo na parkiecie albo przy stołach gości) i nie robiłam z tego afery, to tylko krzesło, nie tron królewski. X Najwyraźniej nie byłaś prawdziwą panną młodą, prawdziwa panna młoda strzela focha na wszystkich i o wszystko, byle tylko cały czas wszyscy zwracali na nią uwagę.

Gość gość
Nie musi strzelać focha, a to ze jest najważniejsza to chyba oczywiste ?? To jest przeciez ich dzien i nic innego sie nie liczy.

Gość gość
Ta bratowa jakaś zazdrosna chyba ze nie była w tym momencie ważna :o

Gość gość
Przez cale wesele bylas przy stolach gości i na parkiecie? Tzn ze jesteś nie kulturalna zajmując innym gosciom miejsce i dlatego oni musieli siedziec na twoim. To takie prostackie! Teraz są karteczki i kazdy ma podpisane miejsce żeby nie było zamieszania ale co niektórzy to prostaki np panna mloda która zajela miejsce gości

Gość gość
Tu autorka- nie zajmowałam miejsca innym, każdy miał podpisane swoje miejsce. Poza bratowa nikt nie siadał na moim miejscu.. Ona twierdziła ze "tez chce sie poczuć jak Panna Młoda" :o

Gość gość
To bylo do goscia 29 lipca 22:46. Ona siedziala na miejscach innych. Autorko jesteś spoko to bratowa ma nie po kolei w głowie

Gość gość
Dziękuje... Jednak sa osoby ktore myślą tak jak ja:P bo juz myslalam ze cos jest ze mna nie tak albo jestem przewrażliwiona. Ogolnie sytuacje rodzinne z bratowa bywają trudne i niezręczne :(

No każda królewna by się zdenerwowała że ktos jej tron zajął....nawet na chwilę :P

Gość gość
Na waselu każda panna Młoda ma prawo sie czuc jak królewna. To jest jej dzien. Jak ktos tego nie rozumie to albo nie miał swojego wesela albo jest zazdrosnym pasztetem.

Gość gość
Haha pasztetem :D

Gość gość
Ja tez niecierpie mojej bratowej bo mi zabrała najlepszego przyjaciela - mojego brata i juz nic nie bedzie jak dawniej:( życzę jej zeby brat sie z nia rozwiódł

Gość gość
a na moim weselu podsiadła mnie 90Letnia prababcia i zasneła .nie szło jej z tamtad ruszyć .

Gość gość
i to jak tylko weszliśmy na sale.eh

Gość gość
Heheheh to z prababcia dobre:D ale ona ma prawo bo wiek rządzi sie swoimi prawami;) trzeba było ja z tym krzesłem wynieść razem:D

Gość PRAWIK 2 4
Mósisz być bardziej sto nowcza

Gość gość
mi to w sumie nie przeszkadzało to ja od prababci bo i tak poł6we wesela spędziłam u góry w pokoju ze świadkiem we wiadomym celu.

Gość gość
a na koniec zabrałam koperty z kasą i tyle mnie widzieli.

Gość gość
Hahahha dobre :D to zapowiada sie ciekawe małżeństwo jak je skonsumowałas najpierw ze świadkiem :P

Gość gość
jakie małżeństwo,chyba tylko na papierze.pisałam że wziełam koperte i tyle mnie widzieli.nie mam zamiaru wracać.staram się o rozwód i myślę że nie będzie problemu w końcu nawet nie było nocy poślubnej z mężem.

Gość gość
Heheheh:D dobre:P Chyba ciebie wyżej poniosła za bardzo wyobraźnia bo takiej głupoty jeszcze nie słyszałem

Gość gość
to jeszcze nie wszystko tydzień po ślubie dowiedziałam się że mój szanowny małżonek z moją prababcią i właśnie spodziewaja się dziecka.tłumaczył to tym że na weselu pomylił ja ze mna bo siedziała na moim miejscu

Gość gość
co prawda nie wiem jak to moźliwe bo mimo bardzo dużego podobieństwa prababcia ma dużo więcej żebów niż ja,no ale cuż w gębe jej przecież nie zaglądał.

Gość gość
Darowanemu koniowi sie w zeby nie patrzy:D

Gość gość
wogóle taka afera się z tego taka zrobiła bo pradziadek jak się o tym dowiedział kazał babci zęby oddać bo on za nie zapłacił.potrzebne mu było dla klaczy,zreszta bardzo dobrze pasowały bo miały identyczny zgryz.

Gość gość
żeby było śmieszniej okazało się że prababcia wcale w ciąży nie jest tylko chciała wrobić meża mego żeby go przy sobie zatrzymać.miała tylko mega wzdęcia a jak zażyła espumisan to takich gazów dostała że w okolicy ogłosili stan krytyczny biologiczny.sanepid do tej pory znajduje w ziemi szkodliwe substancje

Gość gość
dodam że męża mego poznałam na ślubie jego brata jestem jego siostrą a zarazem bratową.