Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem metalówą i nie wiem jak ubrać się na ślub siostry, chcę założyć glany

Polecane posty

Gość gość

może ktos pomoc mi dopasowac jakas ladna czarna sukienke do czarnych glanow? ide za dwa tygodnie na wesele siostry.

Gość gość
A nie możesz się ubrać w normalne, eleganckie buty? :O spoko, że jesteś metalówą, nie mam nic do tego, ale jednak śluby to okazja, która wymaga eleganckiego stroju. Jak raz założysz szpilki to nic ci się nie stanie, a swój światopogląd możesz wyrazić makijażem, biżuteria

Gość gość
w jaki sposób mogę się umalować aby podkreślić mój mroczny światopogląd?

Gość gość
Czarne smoky eyes, usta nude, jasny puder... Do tego czarna, krótka, rozkloszowana sukienka w stylu rockowym, może być góra koronkowa. Na szyję czarne koraliki takie długie, którymi się obwiążesz ze 2-3 razy. Jakaś czarna bransoletka i czarne szpilki. Jeśli już koniecznie chcesz wyglądać jak metalówa... jednak moim zdaniem Twój światopogląd nie powinien aż tak ingerować w Twoje życie. Są pewne okazje, podczas ktorych trzeba zachować stosowny ubiór. Na wesela nie zakłada się czarnych ubrań. Nie możesz raz ubrać normalnej, kolorowej sukienki? To ślub twojej siostry, więc tym bardziej powinnaś zadbać o swój wygląd tego dnia.

Gość gość
dziękuję za propozycję, ale każdy decyduje o swoim wyglądzie, prawda? ja też nie dyktuję mojej siostrze jak ma się ubrać mimo, że tą co sobie wybrała jest lekko za ciasna..

Gość gość
To śłub twojej siostry wić dziwne abyś coś dyktoweała, lepiej siedż w domu i słuchaj metalu, przecież na weselach jest muzyka której nienawidzisz, będziesz komicznie wygladała w tych glanach gdy w tle będzie leciało:jestes szalona" będziesz pośmiewiskiem.

Gość gość
Mnie by osobiście waliło jakieś zbuntowane niedostosowane społecznie dziecko na moim weselu, wieć spokojnie mogałbyś i z gołą duą przyjść, to świadczy tylko o tobie,o nikim wiecej. Nie wiem jak trzeba mieć zakuty łab, ale bez tych wszelkich atrap nie potrafić wyjść z domu. jesteś w jednej bandzie z komunistami w dresach, panem młodym w czerwoenje maryrarce itp, niby wyrażają siebier, są orygilanie, ale faktycznie to wiocha jak ch/uj.

Gość gość
A szpilki to jakiś obowiązek? Przecież wystarczą jakieś ładne, eleganckie buty po prostu. No ale glany na weselu to żenada. Choć znam i panny młode w glanach i białej sukni z welonem... :O

Gość gość
dlaczego mnie obrażacie? siostra mnie kocha i też dlatego zaprosiła mnie na swój ślub i wesele. wie, że jestem metalówą i zna mój światopogląd.

Utożsamiasz się z jakąś subkulturą,OK,twoja sprawa ale musisz wiedzieć, że są miejsc i okoliczności kiedy subkulturę zostawia się w domu i w tym przypadku powinnaś tak zrobić.Chyba, że masz 14 lat ale to w tym momencie powinna wkroczyć twoja mama i przyprowadzić cię do pionu.

Gość gość
Słabe provo 0/10 Jeśli jednak to nie provo, to wiedz, że glany NIE SĄ obuwiem metalowców, a te metalówy, które noszą glany, na wesele i tak ich nie założą. Kiedyś metalówy nosiły takie buty, jakie chciały.

Widać, że prowo,nie dyskutuje merytorycznie tylko wypisuje głupoty co raz aby tylko prowokować ludzi.🖐️

Gość gość
kasiu, to ty? :D

Gość gość
bo może nie mam ochoty z wami dyskutować, jak wy od razu z miejsca mnie obrażacie? :o Podałam propozycję stroju, poszłam trochę na kompromis a wy dalej mnie oczerniacie z góry na dół... Co, mam wam teraz swój życiorys nakreślić aby udowodnić wam, że jestem prawdziwą metalówą? Co za ludzie..

Gość gość
Ty jesteś metalówą, inna fanką wycieczek górskich a jeszcze inna wielbicielką sado-maso. Wiesz co Was łączy? To, że przy takich uroczystościach jak przykładowo ślub powinnyście z szacunku do pary młodej ubrać się jak wypada. Darować sobie glany, trapery czy pejczyk. Swoją indywidualność możesz podkreślić np. zakładając granatową, koronkową sukienkę (byle by nie za kusą). Będzie niby mrocznie, a jednak normalnie. Ewentualnie czarna sukienka, ale z jakimiś żywymi dodatkami. Zrozum, to nie twój dzień. To dzień pary młodej.

Gość gość
@15:52: Nasza Kasia pisała, że nie lubi się z siostrą, więc to nie ona, a jakiś słaby troll. @15:55: Wszystkie, które ja znam, na wesele ubierają się tak, jak inne kobiety, a Ty wydajesz się być trollem, pragnącym za wszelką cenę zwrócić na siebie uwagę.:o No i nikt od Ciebie nic nie wymaga, ale idąc Twoim tokiem rozumowania, powinienem na wesele ubrać się tak http://headbanger.ru/fmst/files/data/84152.jpg @16:01: Zgadzam się, aczkolwiek czarna sukienka raczej nie pasuje na wesele, choć takie rzeczy widywałem.

Gość gość
miałam na myśli takie przykładowe sukienki: img28.staticclassifieds.com/images_tablicapl/145552377_1_644x461_sukienka-koronka-czarna-mango-na-wesele-studniowke-czy-polmetek-krakow. jpg cdn8.glamka.smcloud.net/t/photos/56204/sukienki-na-wesele-z-czym-nosic-czarna-sukienke. jpg wizaz.pl/szafa/pics/x600/24019_1. jpg a nie jak na jakiś gotycki melanż. Do tego kolorowe dodatki i powinno być ok.