Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dobrze myśle czy jestem psychiczna ??

Polecane posty

Gość gość

Dziś dowiedziałam się od starszej koleżanki prawniczki że jestem skończoną idiotką. Zawsze uważałam ją za wzorzec*****ekielnie inteligentną kobiete dlatego pytam was czy ma racje. Obecnie waże 80 kg przy 162 wzrostu i mam 22 lata. Schudłam już 8 kg i nadal chudnę, wszyscy mi zawsze mówili że mam strasznie ładną twarzy, oczy, włosy i tak dalej. Ja sama nie uważam się za super piękność ale jestem przekonana że jak schudnę do normalnej wagi to będę naprawdę ładną dziewczyną. No i właśnie z tego powodu omijam, miłość, chłopaków i ogólnie te sprawy jak ognia. Bo wychodzę z założenia że kochac mogę i będę kochana dopiero jak doprowadzę się do normalnej wagi. Bo nie wyobrażam sobie żeby inteligentny facet chciał być z dziewczyną która jest gruba, nawet jakby była ładna z twarzy czy miała super charakter. Zastanawiam się czy dobrze robie, czy marnuje sie i ogólnie moje myślenie jest żałosne i głupie ? Od ponad 2 lat nie miałam faceta.

Gość prawictwo pospolite 193
80 kg to przegięcie ..Schudnij 20 kg twoja atrakcyjnosc wzrośnie

Gość gość
glupio myslisz jak dziewczyna ktora sobie wmowi ze facet nie moze z nia byc bo jest dla niej za dobry zbyt inteligentny itp.

Gość prawictwo pospolite 193
tylko nie chudnij za szybko , bo ci sie skóra będzie zwisać , nie skurczy sie .. Powoli . 5 kg na miesiąc wystarczy

Gość gość
Hmm.. możesz robic ze sowim zyciem co tylko chcesz ale ja np poznalam chlopaka gdy mialam nadwage a potem schudlam. Przynajmniej wiedzialam, ze mnie kocha na prawde. I nie był beznadziejnym tłustym wieśniakiem, wrecz przeciwnie, calkiem przystojny na poziomie.