Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co laski mają z tymi wzorkami i kolorami na paznokciach

Polecane posty

Gość gość

jakies serduszka,kwiatuszki,flagi ,kolory takie alarmowe takie jak na budowie na kamizelkach,przecież to jest paskudne! dzisiaj byłem u lekarza i nawet pani doktor miała takie ochydne pazury, stóp jakis wściekły pomarańcz a u rak sdługasne w jakieś wzorki i w róznych kolorach. Na początku to myślałem że to taka moda dla patologi ,ale skoro nawet pani neurolog nosi takie coś to jednak szersza moda. Wyjaśnijcie mi peroszę o co chodzi z tymi pazurami? to serio wam sie podoba ?

Gość gość
Bardzo nam się podoba. Z paznokciami jest jak z ciuchami. Jedne kobiety lubią ubrać się klasycznie,a inne lubią wesołe,krzykliwe kolory lub wzory. Wygląd paznokci zmieniamy wraz z nastrojem,porą roku. Fajnie tak się pobawić. A jak to poprawia humor:)Wiadomo,że nie każdemu się to podoba,ale wszystkich nie da się zadowolić.

Gość gość
jestem facetem i też mi się to nie podoba,wiocha i tyle

Gość gość
zamknij mordę ty sama jesteś patologia nie obrażaj ludzi zacowany człowieku !!!

Gość gość
http://ekasa.org/pages/index.php?refid=kurczak88 Maile: 0.5gr - 5gr - Kliki: 0.1gr - 1gr - Poleceni: 12% - 9% - 4% - Minimum 5 złotych - Wypłata na: AlertPay PayPal Przelew bankowy Doładowanie telefonu komórkowego - 10 groszy za zapis, na dobry początek - Płatne zadania - 100% pewność otrzymania wypłaty (

Gość gość
jak niby malowanie i zdobienie paznokci może być patologią?... jest to przyjemny, wymagający sporego skupienia proces, który sprawia, że czujemy się ładniejsze i tyle. ja nie przepadam za wzorami, ale mocny pomarańczowy, niebieski i żółty się trafi :) jeśli uważasz to za nieatrakcyjne, to po prostu zwracaj większą uwagę na kobiety o neutralnych pazurkach...

Myślałam, że to ja jestem niespełna rozumu, bo mi się też nie podobają wzorki na paznokciach, to takie zbyt pstrokate i dziecinne wg mnie. Nawet te neonowe kolory jeszcze zrozumiem, bo moda itd, ale jak widzę kwiatuszki, kokardki, listeczki nadziubdziane kolorowym na kolorowe i jeszcze nieraz (o zgrozo!) z brokatem - brr.. dla mnie wieś tańczy i śpiewa, no ale może tylko dla mnie, może to jest dziewczęce i słodkie i ja tego po prostu nie czuję.

Gość gość
Jestem kobietą i również uważam to za niesamowicie kiczowate i tandetne. Nie wiem jak to się może komuś podobać, serio.

Gość gość
jak bylam mlodsza to robilam takie rozne wzorki i faktycznie bylo przy tym duzo zabawy ;) teraz maluje tylko na jakis mleczny kolor lub czarny. Swoja droga paznokcie w roznych kolorach np. tylko u palca wskazujacego to tez straszny kicz szczegolnie te wszystkie zele i hybrydy.

Gość gość
haha, takie jak u studznskiej, dla mnie wjocha, na dodatek nie praktyczne.

Gość gość
no wioska i co poradzę żew tak to postrzegam ? nie chodzi mi o neutralne kolory bo przeciez czerwony jest super,czarny tez obleci, ten z białymi ońcami tez jest fajny,bordowy,granatowy,różowy,byleby tylko nie yły takie długie jak na ostatnim foto. A pisząc patologia nie miałem na mysli pijaństwa czy narkomaństwa tylko pustactwo i gimbaze

Gość gość
o właśnie takie jak u 19.14 sa bardzo sexy . poprzednie nie bo dwa kolory i szpony

Gość gość
A mi się takie szpony nie podobają :D, nie mówiąc już o zelach i te odrosty, fuj, ale ta z 19.14 ma grube, krótkie palce jak u świnki wiec musi sobie takie szpony robić żeby palce wogóle jakoś wyglądały, jak długie, szczupłe palce i mam paznokcie lekko wystające za opuszek, najczęściej pomalowane na jasno różowy albo ciemno czerwony, pstrokaty kolor jak jest na swyztskich paznokciach wygląda ok, ale już każdyw innym kolorze z wzorkami różnymi też mi się nie podoba.

Gość gość
Ja osobiście lubię jednokolorowe paznokcie,ale za to żelowe,których dużo osób nie znosi. Dla mnie to komfort i wygoda. Raz na trzy tygodnie chodzę i mam święty spokój. Super sprawa:)

Gość gość
A ja lubię pomalowane końcówki. Nie zawsze białe. Czasem czarne,beżowe,pomarańczowe. Tak naprawdę ile osób,tyle gustów.

Gość gość
Niektóre babki naprawdę przesadzają. Każdy paznokieć w innym kolorze. Na szczęscie widuje się to rzadko

Gość gość
a jak myslicie dziewczyny dla faceta poznokcie powinny byc krotkie i jak krotkie czy takie rowne z opuszkiem tez moga byc?

Gość gość
Najgorsze są paznokcie jasnoróżowe,pomalowane takim nie całkiem kryjącym lakierem. Odrzuca mnie od takich.

Gość gość
;)

Gość Olejeka
dokładnie, w niektórych przypadkach taki wzorek to symbol okazywania pomocy- tak jak w przypadku wzorku & i fundacji DKMS :) Niewielki wysiłek a można fajne rzeczy zdziałać, a przy okazji też wygrać coś w konkursie ;)