Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aleczka223

NIE JESTEM NICZEGO PEWNA

Polecane posty

Cześć dziewczyny ;) i dobry wieczór ! Otóż mam problem, a czasami lubię posłuchać Waszych rad . Facet proponuje mi spotkanie, dawno się nie widzieliśmy, obiecał mi je w ten weekend.( przyszły ) . Jesteśmy w relacji dążącej do czegoś fajnego, nie znamy się długo bo 2 miesiące. Dzisiaj mi dał znak , żę nie wie co ze spotkaniem, bo nie ma do mnie dojazdu, dobrego jak bedzie miał to jedynie na godzinke przyjedzie co jest bez sensu . Dodam , żę bardzo Nam dobrze, obok siebie, ale on od jakiegoś czasu ak jakby małymi kroczkami lekko się wycofuje. Czuję to po tym, jak unika kotaktu ze mna, pisania smsow, rozmowy przez telefon. Wszystko tłumaczy praca, okk.. praca, ale ile mozna wszystko zwalać tylko na to. Ja czuję , ze sobie troche odpuscil, mimo to pisze ze mu zalezy. jezeli mu napiszę , że tak uwazam , prypuzczam on calkowicie się wycofa. Co mam zrobic napisac , powiedziec? w sprawie tego spotkania, i tego drugiego ? mieszkamy od siebie 80 km , ostatnio ja bylam u niego, teraz nie pojadę - znowu, dlaczego to ja mam się starac więcej ofd Niego , skoro powinno to płynąć z obu stron,. Za rady tyou zerwij znajomosc podziękuje, bo nie chodzi mi o to.Nie jestesmy para

Gość gość
no to gruba, jak spotykacie się tylko na seks, to nie kumam o co ci chodzi? jeździsz do niego, on raczej niechętnie, to sama pomyśl czy warto? przecież znacie się krótko. dojazdy zawsze będą go męczyły. ale zaliczać przecież się możecie, no nie?