Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie przyjal mi sie makijaz permanentny....

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego? Moja lingeristka ma setki zadowolonych klientek i wrecz opinie mistrzyni. Brwi poprawiane mialam 3x, oczy 2...standardowo. Brwi prawie calkowicie sie odbarwily. Mialy byc ciemne, nawet bardzo,a mam jasny grafit,jasniejszy od swoich naturlanych.Nie drapalam strupkow,przestrzegalam zasad. Dlaczego tak sie dzieje?

Gość gość
To i tak nie najgorzej mnie się nie przyjął na jednej brwi. Koniec końców muszę się malować BO jedna duzo ciemniejsza od drugiej :-)

tak to jest, w niektórych przypadkach się to zdarza. Sama myślę, żeby zrobić sobie makijaż permanentny brwi, żeby nie musieć ich malować codziennie rano przed pracą. Poleci ktoś dobrą kosmetyczkę w Łodzi ? Myślałam nad tą: www.beata-permanent.pl/, ktoś był i poleca?

Gość gość
Warto z tym, że należy wybrać do bry salon kosmetyczny :) Ja z kolei brwi robiłam w magic Visage w Warszawie, jestem bardzo zadowolona, efekt jest nawet lepszy niż oczekiwałam.

Gość torpinka
a gdzie w Warszawie znajduje się ten makijaż permanentny bo ja szukam sprawdzonego miejsca na zrobienie sobie makijażu permanentnego brwi więc chętnie się dowiem więcej na temat tego miejsca.

Gość grattka

salon magic visage masz na Mokotowskiej 52 w Śródmieściu więc bez problemu powinnaś trafić.

Gość wisimka

Ja jestem fanką makijażu permanentnego, mam pięknie zrobione brwi  Moja twarz wygląd naprawdę lepiej. Tylko też najlepiej zrobić w sprawdzonym salonie. W stolicy polecam Magic visage, wszystko na najwyższym poziomie, profesjonalizm zupełny.

Gość Klaudynka

Witam ja tez mam w tym momencie problem poniewaz jestem tydzien po zabiegu,  strupki mi prawie wszystkie odpadly natomiast mialy byc brazowe a sa szare dlaczego sie tak dzieje czy to sie zmieni czy po korekcie bedzie inaczej ?